eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Elvitték a Kincsem+ játék első, csaknem egymilliárdos jackpotját

Elnyerte a Kincsem park új játékának első, 954 millió forintos jackpot nyereményét egy játékos január 10-én - közölte a Kincsem park vasárnap az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a hazai fogadási piac legújabb, idén január 4-én indított lóverseny-játékának jackpotja minden nap halmozódik, minden hónap 13 - ig, amikor eléri a 3 milliárd forintot.

A játékhoz nem szükséges külön lóverseny ismeret. Lényege, hogy el kell találni a futamban az első öt lovat jó sorrendben, emellett a szelvény négyjegyű számának meg kell egyeznie a kisorsolt nyerő számmal. Ha mindkét számsor egyezik, akkor a játékos minimum 600 millió jackpotot nyer.

Az új játék minden nap megtalálható a fogadási kínálatban, valamint a lóversenyirodákban és a Szerencsejáték Zrt. irodáiban - olvasható a közleményben.

A játékot a Szerencsejáték Zrt. és Magyar Lóversenyfogadást- szervező Kft. közösen értékesíti.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×