eur:
393.94
usd:
369.5
bux:
65755.55
2024. április 23. kedd Béla

Ilyen lesz az időjárás hétvégén

A hétvégén is folytatódik a változékony idő, sok lesz a napsütés, de többfelé csapadékra is számítani lehet. Vasárnapra némileg enyhül az idő, több helyen várható eső, de néhol így is 20 Celsius-fok körüli melegre lehet számítani - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak az MTI-hez csütörtökön eljuttatott előrejelzéséből.

Pénteken jellemzően napos idő várható, de északkeleten néhol kialakulhat zápor, egy-egy zivatar. Eleinte mérsékelt marad a légmozgás, majd késő délutántól főként északkeleten megerősödhet a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 5 és 11, a legmagasabb 19 és 24 fok között alakul.

Szombaton több helyen megerősödhet a szél. Az ország északi részén többnyire napos idő valószínű. Délen viszont többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, és főként ott többfelé várható eső, zápor. A leghidegebb órákban 5 és 12 fok között alakul a hőmérséklet. Napközben 14 és 20 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap, az országgyűlési választás napján többnyire mérsékelt marad légmozgás. Délelőtt főként keleten, estefelé nyugaton várható eső, zápor. A minimumhőmérséklet 4 és 9 fok között valószínű. A nappali maximumok várhatóan 13 és 19 fok között alakulnak - olvasható az előrejelzésben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×