eur:
395.1
usd:
370.75
bux:
65116.7
2024. április 19. péntek Emma

Az ónos eső után visszatér a havazás

Az ónos eső miatt nyolc megyére, így Pest megyére és a fővárosra is figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az ország nyugati felében szintén nyolc megyében a tartós, sűrű köd miatt is figyelmeztetés van érvényben. Napközben számottevő havazás már nem valószínű. A csapadék egyre inkább a Dunától keletre lévő megyékre korlátozódik, ott eső, estétől pedig köd várható.

Kedden kora délután a hőmérséklet többnyire 2 és 7 Celsius-fok között alakul, de nyugaton fagypont közelében marad, késő este -2 és +5 fok között várható.

Szerdán túlnyomóan borult, párás idő várható. Délelőtt északkeleten még több helyen eshet az eső, majd a délután második felétől a Dunántúlon egyre többfelé számíthatunk csapadékra: a Nyugat-Dunántúlon havazás valószínű, másutt a kezdeti esőt estétől havas eső, hó váltja fel. Nyugaton napközben megélénkül az északi szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +3 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +6 fok között várható, keleten lesz az enyhébb idő.

Csütörtökön a keleti, délkeleti megyékben eső, havas eső, másutt havazás valószínű, és ez várható pénteken is. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke +2, -2, majd pénteken -1, -6 fok között alakul.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×