eur:
399.17
usd:
363.71
bux:
74175.47
2024. október 8. kedd Koppány

Gyalogost gázolt el egy autó Szolnok határában, a 4-es főúton

Súlyosan megsérült egy gyalogos, akit csütörtök reggel személyautó ütött el a 4-es főúton, Szolnok határában - közölte a rendőrség.

A jármű akkor sodorta el a 74 esztendős szolnoki férfit, amikor megpróbált átkelni az úttesten a város keleti határában, a Debreceni út és a 4-es főút kereszteződésénél - tájékoztatott Veres Éva, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense .

Az idős embert a mentők nyolc napon túl gyógyuló sérülésekkel szállították kórházba - tette hozzá a sajtóreferens.

Az érintett szakaszt a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárta a rendőrség, ezért az arra közlekedőknek torlódásra kell felkészülniük.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Strasbourgban: "az EU-nak változnia kell"

Kedd délután órákon át faggathatják újságírók a magyar miniszterelnököt egy nappal azelőtt, hogy bemutatja Magyarország EU-elnöki programját a plenáris ülésen. Szólt a gazdasági versenyképességi megoldási terveiről, illetve a migrációs javaslatról. Szorgalmazta a schengeni csúcs létrehozását és a háború lezárása felé is javasolt lépéseket. Részletesen szólt Ukrajnával kapcsolatos álláspontjáról, és arról is, mi történik Európában két nappal az amerikai elnökválasztás után.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×