eur:
391.06
usd:
366.98
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

50 Cent Susan Boyle-t akarja

Szívesen dolgozna együtt a brit dalos pacsirtával, Susan Boyle-lal a rapper 50 Cent, aki bulizni is megtanítaná a skót vénlányt. Az amerikai előadó szerint ketten olyan "ütős" albumot készítenének, ami mindenkit megmozgatna.

Elképesztő sikert aratott debütáló albumával az Egyesült Államokban Susan Boyle, aki még a rapper 50 Cent fantáziáját is megmozgatta: a brit Daily Mirror című lapnak adott interjúban azt mondta, szívesen dolgozna együtt a Britain's Got Talent című tehetségkutató műsorban feltűnt skót tehetséggel.

"Susan Boyle most nagyon menő, komolyan szeretnék összehozni vele egy lemezt. Ütős lenne" - mondta a rapper, aki szerint az énekesnőnek bámulatos hangja van, és ketten együtt olyan dalokat készíthetnének, amelyek hallatán mindenki táncra perdülne.

50 Cent arról is beszélt, hogy kedve lenne elvinni az énekesnőt bulizni is, megmutatni neki, hogyan él ő. "Remekül érezné magát" - tette hozzá a rapper.

Susan Boyle I Dreamed a Dream című, november 23-án megjelent bemutatkozó lemezével a brit és az amerikai listák élén nyitott, de első lett Írországban, Ausztráliában, Új-Zélandon és Kanadában is.

A 48 éves vénlány albumát viszik, mint a cukrot, világszerte eddig 3,3 millió darabot adtak el belőle csaknem 5 millió fontért.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Jön a hét legfontosabb eseménye: ma eldőlhet, merre indulnak a piacok

Jön a hét legfontosabb eseménye: ma eldőlhet, merre indulnak a piacok

A befektetők számára a mai lesz a hét legfontosabb napja, ugyanis ma tartja kamatdöntő ülését a Fed. A kamatok szinten tartása szinte biztosra vehető, kérdésből viszont van bőven. Hogyan reagál a jegybank az infláció visszapattanására? Hogyan értelmezi a zavaros reálgazdasági és munkaerőpiaci folyamatokat a jegybank? Mekkora az esélye a recessziónak? Kamatvágás vagy kamatemelés lesz a Fed következő lépése? Ezek a kérdések izgatják most a piacokat, és ha úgy érzik, hogy valamelyikre választ kapnak, a piaci mozgások garantáltak. Minden fél mondatnak jelentősége lesz a mai eseményen, amely után akár teljesen új narratíva is kialakulhat a világpiacokon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×