eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Képregény készült Diana életéből

A fiatal korosztályt megcélzó képregény készül Diana hercegnő életéről. A kiadó célja, hogy egy új generációhoz is eljusson az 1997-ben elhunyt hercegnő inspiráló története.

Életrajzi képregényt adnak ki Diana hercegnőről. A Női erő: Diana hercegnő című képregény Károly herceg első feleségét modern brit ikonként és csodálatraméltó nőként festi le.

A képregény a hercegnő életének valamennyi periódusából bemutatja az emlékezetes pillanatokat, így eljegyzését, esküvőjét, Ronald Reagannel való találkozását. Szintén bekerült a képregénybe az emlékezetes BBC-interjú, amelyben azt mondta a hercegnő, hogy hárman voltak a házasságban.

Lady Diana utolsó napjait is bemutatják, így nyaralása Dodi Al Fayeddel, halálos balesete és temetése is látható.

Az amerikai Bluewater Comics kiadó képregényében több más "karakter" is feltűnik: Erzsébet királynő, Tony Blair volt brit miniszterelnök, Teréz anya, Diana testvére Charles Spencer, valamint a hercegnő két fia, Vilmos és Harry herceg.

Darren Davis, a kiadó vezetője reméli, hogy a képregény tovább adjaLady Diana inspiráló élettörténetét az új generációnak. "Az akarjuk, hogy az olvasók megismerjék, mit tett" - fűzte hozzá.

Az év elején már több híresség életéről jelentettek meg képregényt, így Barack Obamáról és Sarah Palinről is.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×