eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Egyre népszerűbbek a "kövérklubok"

Az Egyesült Államokban egyre népszerűbbek a túlsúlyos, szórakozni vágyó vendégek számára kialakított klubok, ahol a súlyfelesleggel küzdő bulizók végre jól érezhetik magukat.

Kaliforniában a Club Bounce és a The Butterfly Lounge nem egyszerűen csak szórakozóhelynek számítanak. A két egyre ismertebb klubba legfőképpen azok járnak, akik túlsúlyosak, és más bulizós helyen kényelmetlenül éreznék magukat a testalkatuk miatt.

Lisa Marie Garbo, aki öt évvel ezelőtt alapította a Long Beach-i Club Bounce-t, elsősorban azoknak nyitotta a klubot, akiknek elegük volt már abból az érzésből, hogy a szórakozóhelyen ők az egyedüli kövérek.

"Nem hinném, hogy ma már a kövér egy kellemetlen kifejezés lenne. Nem akarok senkit hízásra ösztönözni. Üzenetem az, hogy mindenki élje az életét, ne törődjön azzal, mekkora a mérete" - mondta a 400 férőhelyes szórakozóhely tulajdonosa.

A "kövérklubok" egyelőre az Egyesült Államok nyugati partján, főleg San Diegóban és San Franciscóban működnek nagy sikerrel.

Remek, hogy vannak olyan helyek, ahova a kövérebb emberek is elmehetnek, és egy kicsit flörtölhetnek. Ráadásul ha magukkal viszik vékony ismerőseiket vagy rokonaikat, ők is bekerülhetnek egy kis időre a kövérek világába - vélekedett Lynn McAfe, a Council On Size and Weight Discrimination munkatársa.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×