INFORÁDIÓ 

2018. március 23. péntek
Emőke

Különös valami a tó felett: ufó vagy dinoszaurusz?

Infostart / InfoRádió
Egy argentin folyó felett különös tárgyat fotózott le egy horgász, ám nehéz eldönteni, hogy valójában mi az: egy repülő csészealj vagy egy több millió éve kihalt dinoszaurusz?

Többen is látták az argentin mesterséges tó felett azt a lebegő tárgyat, amelyet egy horgásznak sikerült lencse végre kapnia, ám nem egyszerű feladat megmondani, mi is van a képeken.

A férfi a Los Andes című argentin újságnak nyilatkozva elmondta: gyakran jár horgászni vagy sétálni az El-Nihuil tóhoz. Múlt hét szombaton is ott töltötte szabadidejét, amikor megpillantotta a különös tárgyat, ahogy az a víz felett lebegett. Elővette a mobiltelefonját, és több képet is készített az azonosíthatatlan valamiről.

A 44 éves férfi, aki egyébként hisz a földönkívüliek létezésében, azt is elmondta az újságnak, hogy az elmúlt hónapokban már több furcsa jelenséget is felfedezett. Egyszer például a közeli hegyekben több éles fényre lett figyelmes, mintha többször vakuztak volna, de annál sokkal erőteljesebb villanások voltak.

Nem sokkal azután, hogy a férfi átadta a tónál készített képeket az újságnak, újabb szemtanúk jelentkeztek. Egy nő azt állította, hogy apjával együtt a buszból látta a tó felett lebegő tárgyat.

Most ufószakértők és a kriptozoológia képviselői vitatkoznak azon, mi lehet a fotókon látható titokzatos tárgy vagy élőlény. Egyesek szerint nem kizárt, hogy a víz felett egy 66 millió évvel ezelőtt kihalt őskori szárnyas gyík tűnt fel.

A címlapról ajánljuk