eur:
392.28
usd:
366.89
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Különös valami a tó felett: ufó vagy dinoszaurusz?

Egy argentin folyó felett különös tárgyat fotózott le egy horgász, ám nehéz eldönteni, hogy valójában mi az: egy repülő csészealj vagy egy több millió éve kihalt dinoszaurusz?

Többen is látták az argentin mesterséges tó felett azt a lebegő tárgyat, amelyet egy horgásznak sikerült lencse végre kapnia, ám nem egyszerű feladat megmondani, mi is van a képeken.

A férfi a Los Andes című argentin újságnak nyilatkozva elmondta: gyakran jár horgászni vagy sétálni az El-Nihuil tóhoz. Múlt hét szombaton is ott töltötte szabadidejét, amikor megpillantotta a különös tárgyat, ahogy az a víz felett lebegett. Elővette a mobiltelefonját, és több képet is készített az azonosíthatatlan valamiről.

A 44 éves férfi, aki egyébként hisz a földönkívüliek létezésében, azt is elmondta az újságnak, hogy az elmúlt hónapokban már több furcsa jelenséget is felfedezett. Egyszer például a közeli hegyekben több éles fényre lett figyelmes, mintha többször vakuztak volna, de annál sokkal erőteljesebb villanások voltak.

Nem sokkal azután, hogy a férfi átadta a tónál készített képeket az újságnak, újabb szemtanúk jelentkeztek. Egy nő azt állította, hogy apjával együtt a buszból látta a tó felett lebegő tárgyat.

Most ufószakértők és a kriptozoológia képviselői vitatkoznak azon, mi lehet a fotókon látható titokzatos tárgy vagy élőlény. Egyesek szerint nem kizárt, hogy a víz felett egy 66 millió évvel ezelőtt kihalt őskori szárnyas gyík tűnt fel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 17:23
×
×
×
×