INFORÁDIÓ 

2018. március 18. vasárnap
Ede, Sándor

Lenyomta a Gladiátor az újságírónőt - videóval

InfoRádió / MTI
Sportos bosszút állt a Gladiátor: Russell Crowe biciklipárbajra hívta azt az újságírónőt, aki azért gúnyolódott a súlyából jócskán leadó színészen, mert az újra tacót evett.

Crowe szívére vette a sydneyi The Daily Telegraph kedden megjelent cikkét, amelynek a társasági hírekkel foglalkozó újságírónő a "Cigaretta és zsíros ételek Rusty fitneszdiétájában" címet adta. A lap nem kímélte a hírességet, aki személyi edzőjével kerékpározott, de útközben elszívott egy cigarettát és "leküldött" három tacót.

A cikk megjelenése után a színész szóvivője felhívta az újságírónőt: "Pattanjon fel a biciklijére, Russell azt akarja, hogy menjen vele bicajozni. Készen áll a halálra?" - mondta a Crowe képviselője.

Mint arról a lap pénteki számában beszámolt, Annette Sharp elfogadta a kihívást, a páros 20 kilométert tekert le Sydney utcáin. A párbajról készült videófelvételek tanúsága szerint a "véres tollú" újságírónő nehezen bírta a tempót, Russell Crowe viszont bizonyította, hogy újra Gladiátor-formában van: különösebb erőfeszítés nélkül teljesítette a feladatot.

Fölényes győzelme ellenére a színész azért bókolt az újságírónőnek: Crowe szerint Sharp még így is jobb bringás Baz Luhrmann rendezőnél. "Kétszer olyan jó, mint Buz" - mondta elismerőleg.

A címlapról ajánljuk