eur:
393.77
usd:
365.12
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Lenyomta a Gladiátor az újságírónőt - videóval

Sportos bosszút állt a Gladiátor: Russell Crowe biciklipárbajra hívta azt az újságírónőt, aki azért gúnyolódott a súlyából jócskán leadó színészen, mert az újra tacót evett.

Crowe szívére vette a sydneyi The Daily Telegraph kedden megjelent cikkét, amelynek a társasági hírekkel foglalkozó újságírónő a "Cigaretta és zsíros ételek Rusty fitneszdiétájában" címet adta. A lap nem kímélte a hírességet, aki személyi edzőjével kerékpározott, de útközben elszívott egy cigarettát és "leküldött" három tacót.

A cikk megjelenése után a színész szóvivője felhívta az újságírónőt: "Pattanjon fel a biciklijére, Russell azt akarja, hogy menjen vele bicajozni. Készen áll a halálra?" - mondta a Crowe képviselője.

Mint arról a lap pénteki számában beszámolt, Annette Sharp elfogadta a kihívást, a páros 20 kilométert tekert le Sydney utcáin. A párbajról készült videófelvételek tanúsága szerint a "véres tollú" újságírónő nehezen bírta a tempót, Russell Crowe viszont bizonyította, hogy újra Gladiátor-formában van: különösebb erőfeszítés nélkül teljesítette a feladatot.

Fölényes győzelme ellenére a színész azért bókolt az újságírónőnek: Crowe szerint Sharp még így is jobb bringás Baz Luhrmann rendezőnél. "Kétszer olyan jó, mint Buz" - mondta elismerőleg.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×