eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

A szexuális életével dicsekedett, halálbüntetés vár rá

Egy szaúdi férfi egy libanoni székhelyű tévéállomás műsorában hálószobájának titkairól beszélt - márpedig ezzel a legtöbb arab állam törvényei szerint bűncselekményt követett el.

Több mint kétszáz szaúdi néző tett panaszt a libanoni tévétársaság által közvetített egyik talk show adása miatt, mert abban egy szaúdi férfi nyíltan beszélt szexuális életéről.

Mazen Abdul- Dzsavadot nem sokkal a műsor után le is tartóztatta a rendőrség. A 32 éves férfi bűne az, hogy saját hálószobájában részletezte szexuális életét, márpedig a legtöbb arab államban, így Szaúd-Arábiában is tilos a szexuális tartalmak megjelenítése a televízióban, az újságokban, a magazinokban és a könyvekben.

A négygyermekes elvált férfi a műsorban azt is bevallotta, hogy először 14 éves korában szeretkezett az egyik szomszédjával, és különböző szexuális tárgyakat is bemutatott, többek között egy szexkönyvet, amiről azt mondta: nagyon hasznos volt számára.

A hálószobájába is beengedte a kamerát. "Életem nagy részét itt töltöttem. Minden itt történt, ebben a szobában" - mondta sejtelmesen a férfi.

A szaúdi férfit akár halálbüntetésre is ítélhetik nyíltsága miatt.

Címlapról ajánljuk
Győrben lesújtott a három csapás szabálya, életfogytiglant kapott egy pedofil

Győrben lesújtott a három csapás szabálya, életfogytiglant kapott egy pedofil

Mivel az elkövetőt hasonló bűncselekmények miatt korábban már kétszer is elítélték, a mostani eset után lehetett alkalmazni a három csapás szabályát – mondta az InfoRádióban a Győri Fellebbviteli Főügyészség szóvivője. Takácsné Karácsony Anikó hozzátette: legkorábban 25 év múlva lehetne feltételesen szabadságra bocsátani a többszörös visszaeső bűnözőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×