eur:
389.29
usd:
362.2
bux:
67966.81
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Obamát kifüstölik?

Elnök Úr: itt van, amit tehet Kuba ügyében! Ez a hatalmas felirat díszeleg az amerikai Cigar aficionado magazin címlapján. A szivarok szerelmesei arra emlékeztetik Obamát, hogy itt az idő megújítani a viszonyt Kubával.

A szivarrajongók csúcsmagazinja is beáll azoknak a sorába, akik jobbnál jobb tanácsokkal látják el Barack Obamát. A szivar-őrültek alig várják, hogy a legjobb szivarok hazájában végre helyükre kerüljenek a dolgok.

A magazin legújabb számának címlapja egyetlen hatalmas üzenet Obamának, amely arra utal, hogy az elnök úr az újságból megtudhatja, mit is kellene tennie Kuba ügyében, hogy a karibi ország megnyissa a kapukat az amerikai szivarrajongók előtt.

Úgy gondolják, az Egyesült Államok elnöke sokat tehet azért, hogy a gyönyörű Kuba végre olyan lehessen, amilyennek a szivarok kedvelő látni szeretnék: a napfény, a turizmus, és mindenekelőtt a csodálatos szivarok hazája. Amerika tegye meg az első lépést, szüntesse meg a kereskedelmi embargót Kubával szemben - tanácsolják Obamának.

A kommunizmusnak és a hidegháborúnak régen vége van - írja a magazin. Az Egyesült Államok egyre jobb viszonyt ápol Kínaval és Vietnámmal, mi több, Észak-Koreával is. Itt az idő tehát, hogy Obama végre örömöt szerezzen a szivarok szerelmeseinek is: kezdje meg a békülést Kubával!

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×