eur:
389.63
usd:
363.04
bux:
68088.86
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Otthagyta szerelmét és megházasodott Bob Geldof 19 éves lánya

Váratlanul megházasodott Bob Geldof egykori punkzenésznek, a Live Aid és a Live 8 szervezőjének 19 éves lánya, Peaches. Azonban nem eddigi szerelméhez, a The Horrors énekeséhez, Faris Badwanhoz ment hozzá, hanem Max Drummey-hoz, a Chester French nevű banda frontemberéhez. A Chester Frenchnek mostanában jelenik meg első lemeze. Állítólag Peaches viselkedése mostanában kiszámíthatatlan, és sokat drogozik.

Hirtelen otthagyta eddigi szerelmét és összeházasodott Bob Geldof punkzenész 19 éves lánya, Peaches Geldof az úgyszintén muzsikus Max Drummey-val. Közleményükben tudatták, örömükre szolgál, hogy bejelenthetik házasságukat.

A hírek sokkolták a bulvár kedvelőit, mivel egy hónappal korábban még a The Horrors 21 éves frontemberével, Faris Badwannel járt a hölgy.

A Bob Geldof, az örömapa, a Boomtown Rats punkbanda egykori énekese, az Afrika megsegítésére rendezett, 1985-ös Live Aid és a 2005-ös Live 8 szervezője a Daily Mailnek azt nyilatkozta, minden erejével támogatja a fiatalokat. Többen is úgy vélik, Geldof csak az utolsó pillanatban értesült a frigyről.

Az elhangzott kritikák szerint a lagzi csak arra hivatott, hogy reklámot csináljon Drummey bandája, a Chester French jövő hónapban megjelenő első lemezének. Az esküvőről kiadott közlemény ugyanis tele volt az együttesre való utalásokkal.

A ceremóniát a rövidre fogott esküvőkről híres Kis Fehér Kápolnában (The Little White Chapel) tartották, Las Vegasban. Itt házasodott Britney Spears, valamint itt fogadott egymásnak hűséget Bruce Willis és Demi Moore.

Az eskető Stephen Fabretti atya elmondta: a páron kívül csak egy tanú volt jelen.

Peacher viselkedése az utóbbi időben kiszámíthatatlanná vált. Júliusban rohammentősök segítettek rajta, miután túladagolta magát, korábban pedig levideózták, amint drogért fizet. Nem tartóztatták le. Apja azzal védte meg, a lány jó gyerek, és mindig jól szerepelt a vizsgáin.

Mások azonban attól tartanak, hasonló útra lépett, mint anyja, Paula Yates, aki túladagolásban halt meg 2000 szeptemberében.

A fiatalasszony már visszarepült Angliába, míg férje amerikai turnéját folytatja. Drummey egyébként antropológiát végzett a Harwardon. Házasságát az ő családja is támogatja.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×