eur:
389.61
usd:
363.53
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

"Leguggoltam, alighanem a mérges kígyó fejére"

Hideg rummal próbálta enyhíteni a kínjait az a vigyázatlan turista, akit a legérzékenyebb testrészén mart meg egy mérges kígyó. Daryl Zutt csodával határos módon élte túl a barnakígyó támadását.

A vigyázatlan turista nem bírta kivárni, míg elér egy parkolóban lévő vécét, és a bokrok között próbált könnyíteni magán, amikor a péniszét megmarta egy potenciálisan halálos mérgű barnakígyó az ausztráliai Queenslandban.

"Azt hittem, végem, mindjárt meghalok" - számolt be a végül szerencsésnek bizonyuló találkozásról Daryl Zutt. Utolsónak hitt perceiben felhívta mobilján az édesanyját, hogy elbúcsúzzon tőle, de szerencsére annyi lélekjelenléte is volt, hogy enyhítsen a marás okozta fájdalmon: a kocsiban lévő hideg rummal locsolta a hímtagját.
A bizarr baleset hírét két hete hozta nyilvánosságra az ausztrál sajtó, az áldozat nevét azonban nem közölték - Zutt maga lépett a nyilvánosság elé, és számolt be a kalandról.

"Leguggoltam..., azt hiszem, majdnem ráülhettem a kígyó fejére. Amikor megmart, hatalmasat ordítottam; iszonyúan fájdalmas volt a harapása. Az agyam mélyén azonnal tudtam, hogy csak egy kígyó lehetett, és meg is láttam, ahogy átkúszik a lábaim között" - mesélte.

Zuttnak saját bevallása szerint nem volt könnyű nyugodtnak és higgadtnak maradni, de tudta, hogy észnél kell lennie, ha túl akarja élni. Megvizsgálta a sebet, és látta az apró lyukakat a péniszén, amelyekből szivárgott a vér.

A férfit a barátja szállította be egy orvosi rendelőbe, ahonnan azonnal kórházba vitték. Az ottani vizsgálatok során kiderült, hogy csodával határos módon a barnakígyó csak mart, de mérget nem fecskendezett a sebbe.

Zuttnak ma már viccelni is van kedve a dologgal. "Szerintem a kígyó vetélytársnak nézett, és halálra rémült a méreteimtől."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×