eur:
391.24
usd:
366.37
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Magazint indít az orosz milliárdos - sznoboknak

Az orosz szupergazdagok szeretik fitogtatni gazdagságukat. Hamarosan már egy külön magazinjuk is lesz erre.

Az új magazin azoknak az embereknek szól, akik sikeresek, vagy azok akarnak lenni - mondta Mihajl Prokorov orosz milliárdos, aki hamarosan elindítja a Sznobot.

A 42 éves férfi megteheti, hogy útjára indítsa saját újságát, ugyanis a vagyonát 22 milliárd dollárra becsülik, így a magazinra szánt 150 millió dollár aprópénzt jelent a számára.

A tervek szerint a magazin első száma nyáron kerül az újságárusokhoz, és életmóddal, utazással, valamint üzleti hírekkel foglakozik majd. Természetesen külön internetes oldala is lesz, sőt a milliárdos egy, a magazin tematikájához illeszkedő tévécsatorna elindítását is fontolgatja.

Prokorov, aki jelenleg a világ legnagyobb nikkelkitermelő vállalatának, valamint egy aranykitermelő cégnek a tulajdonosa, óriási vagyonát a kaotikus kilencvenes években szerezte. A Szovjetunió összeomlása után több üzlettársával együtt sikerült az egykori szovjet ipar bizonyos részeit megkaparintania. Ennek köszönhetően ma már a Forbes amerikai gazdasági magazin listája szerint ő a világ 24. leggazdagabb embere.

A nőtlen orosz milliárdos 2007-ben azzal került az orosz újságok címlapjára, hogy a francia rendőrség prostitúcióval kapcsolatos ügyei miatt letartóztatta a courcheveli síparadicsomban. Rövid időn belül azonban bűncselekmény hiányában szabadlábra helyezték.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Európában a Volkswagen kedvezőtlen számait követően az autógyártók vezették az esést, ezt követően pedig az amerikai tőzsdék is egyre nagyobb mínuszban vannak a vártnál kedvezőbb béradatok publikálását követően. A befektetők eközben már a piaczárást követő gyorsjelentésekre is figyelnek a holnapi kamatdöntés előtt: az Amazon, az MAD, és a Supermicro egyaránt a keddi zárást követően teszi közzé legfrissebb számait.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×