INFORÁDIÓ 

2018. március 20. kedd
Klaudia

Sean Connery újra Bond-filmben?

Infostart / InfoRádió
Negyedszázaddal az után, hogy utoljára játszotta a 007-es ügynököt, ismét Bond-filmben játszhat majd Sir Sean Connery. A 77 éves színész azonban ezúttal nem a szívtipró szuperkémet, hanem éppenséggel gazfickó ellenfelét szeretné alakítani - már ha rendesen megfizetnék érte.

Sean Connery 2006-ban visszavonult, és saját bevallása szerint igen megkérné az árát annak, hogy lemondjon a nyugdíjas életről. "Lenne kedvem visszatérni Bond ellenfeleként, de nem hiszem, hogy elég pénzt ajánlanának" - vallotta be.

Connery hét, immár klasszikus Bond-filmben játszotta a 007-es ügynököt 1962 és 1983 között: Dr. No, Oroszországból szeretettel, Goldfinger, Tűzgolyó, Csak kétszer élsz, Gyémántok az örökkévalóságnak, Soha ne mond, hogy soha.

A skót színész szerint Daniel Craig "rettenetes választás" Bond szerepére, a filmek túl realisztikusak, és a producerek senkit nem fizetnek meg rendesen a főszereplőn kívül; "ez más volt az én időmben" - nyilatkozta Connary.

Bár sokan őt tekintik az "igazi" Bondnak, Conneryt soha nem izgatta, hogy gyakorlatilag azonosították a szuperkémmel. De nem is foglalkozik ezzel. "Ez már úgyis elkísér a sírig" - tette hozzá.

Connery 2006-ban súlyos műtéten esett át - tumort távolítottak el a veséjéről -, de ma remek állapotban van. "Egészséges vagyok és boldog" - mondta a sztárt, aki ideje nagy részét golfozással tölti. "Még mindig nem láttam az összes régi Bond-filmet, csak egyet vagy kettőt. Pedig mindegyik megvan dvd-n" - vallotta be.

A címlapról ajánljuk