eur:
393.87
usd:
364.75
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Atombombának nézték a macskát

Terroristának néztek egy férfit az Egyesült Államokban, mert sugárzást mértek az autója közelében. Az alaposabb vizsgálat után kiderült, hogy a vele utazó macskát nézték "bombának".

A macska ugyanis rákos, és éppen három nappal korábban kapott sugárkezelést. Az autópálya forgalmát különleges detektorokkal figyelő, terrorelhárító egység azonban csak a sugárzást észlelte, és azonnal le is intették az autót.

Az incidensről Joe Giuliano, a határrendészet helyettes helyi vezetője számolt be. Elmondta, hogyan zajlik az ellenőrzés: ahogy az autók elhaladnak az autópályán, az úttól 25 méterre elhelyezkedő járőrnél lévő műszer jelez, ha sugárzó anyagot észlel.

A "bomba" észlelése után a járőrautó azonnal a sugárzó jármű üldözésére indult, és nem sokkal távolabb utol is érte. A járőr először kikérdezte a mit sem sejtő sofőrt, majd átkutatta az autót.

Így derült ki, hogy a macska a "bűnös".

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×