eur:
385.37
usd:
354.9
bux:
67866.13
2024. május 21. kedd Konstantin

Szerződésben kötnék ki, hogy nem lehet terhes a koszorúslány

A koszorúslányokkal hamarosan olyan szerződést írathatnak alá a menyasszonyok, amelyben kikötik, hogy nem hízhatnak meg, vagy nem esnek teherbe az esküvő előtt.

Egy esküvői folyóiratban publikált felmérés szerint a menyasszonyok 61 százaléka a legjobb barátnőjét, 48 százaléka pedig a testvérét kéri fel koszorúslánynak, mégis közel felük megváltoztatná döntését, ha a koszorúslány nem alkalmazkodik a szigorú szabályokhoz.

Az ezer nő megkérdezésével készített kutatásban a válaszadók egyötöde mondta azt, hogy attól tart, a koszorúslány valamilyen módon becsapja az esküvő előtt.

A legnagyobb aggodalmat az okozza a menyasszonynak, ha a koszorúslány meghízik, teherbe esik, vagy megváltoztatja a frizuráját a házasságkötés előtt, ugyanis ezeket kötnék ki egy esetleges szerződésben.

Többen korlátoznák azt is, hogy a koszorúslány mennyi alkoholt fogyasszon a lakodalmon, valamint, hogy nem megfelelő férfi vendégekkel ismerkedjen.

A kutatás során több nő számolt be olyan esetekről, amelyek azt igazolták, hogy a koszorúslány cserbenhagyta a nagy napon. Egyikük kiemelte, hogy a koszorúslány egy benzinkútnál hagyta a menyasszonyi ruhát az esküvőre menet, míg egy másik azt mondta, hogy segítője nem küldött el esküvői meghívókat.

Az Egyesült Államokban egyre több menyasszony írat alá szerződést a koszorúslánnyal.

Címlapról ajánljuk

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×