eur:
387.79
usd:
357.61
bux:
68144.08
2024. május 17. péntek Paszkál

A rocklegendáé lett az "Év szakálla"

Robert Plant, a Led Zeppelin énekese nyerte az "Év szakállának" büszke díját. A díjat a "Szakáll Felszabadító Frontja" adja át minden évben.

A második helyet Rafael Benitez, a Liverpool spanyol menedzsere szerezte meg, míg a harmadik helyen Sir Richard Branson, a Virgin cégcsoport tulajdonosa és Monty Panesar krikettjátékos osztozik. Utóbbi egyébként tavaly még első lett a versenyben.

Õket Russell Brand színész és Michael Rosen író követi a listán. A szakállasokat tömörítő szervezet azokat díjazza, akik "pozitív imázst adnak a szőrösségnek".

Plant, aki az 1970-es években még csupasz arccal énekelt, a Led Zeppelin december eleji, londoni koncertjén már szépen nyírott, ápolt szakállal lépett fel. "Az idei nyertesek szakálla divatos, a szőrös arc 21. századi imázsát mutatja" - indokolta a döntést a Szakáll Felszabadító Frontja egyik szervezője, Keith Flett.

Címlapról ajánljuk
Csillapítás – „Száz napos békére” tesz kísérletet Szlovákia

Csillapítás – „Száz napos békére” tesz kísérletet Szlovákia

Több új hír, információ és találgatás jelent meg a Robert Fico szlovák miniszterelnök elleni merénylet óta. Robert Fico mindenesetre kommunikál, a Legfőbb Ügyészség tájékoztatási zárlatot rendelt el, hétfőn viszont bejelentést tesznek a hogyan továbbról Szlovákiában. A védelmi miniszter a korlátozások helyett most „a társadalom megnyugtatására összpontosít”.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×