eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Borzalmas bosszú: megfőzte és felfalta a kutyát

Egy megfőzött kutyából evett Mark McGowan brit művész, aki így fejezte ki tiltakozását az angol királyi család tagjainak állatkínzása ellen. A férfi egy corgiból, a királynő kedvenc fajtájának egy példányából falatozott.

A performanszra egy londoni rádió stúdiójában került sor, a kutyahúsból evett a másik meghívott, a néhai John Lennon özvegye, Yoko Ono is.

Mark McGowan arra kívánta felhívni a figyelmet, hogy a brit állatvédő szervezet, az RSPCA nem perelte be Fülöp herceget, II. Erzsébet férjét, amikor ő és barátai nemrég meglőttek egy rókát. Az állat még öt percig küzdött az életéért, majd agyonverték. A szervezet szerint a róka nem szenvedett.

A corgi egy tenyésztőnél pusztult el, a szakács vagdalthúst készített belőle, almával, hagymával és fűszerekkel.

Amikor az egyébként vegetáriánus művész evett a kutyából, azt hajtogatta: "ez nagyon undorító, nagyon-nagyon undorító".

Az angol királyi család, különösen II. Erzsébet királynő régóta ismert a corgik szeretetéről, a kutyák még állami ceremóniákon is szabadon futkározhatnak a Buckingham Palotában.

A 37 éves művész korábban egy performansz alkalmával elfogyasztott egy hattyút, egy másik alkalommal például kizárólag az orrát használva egy mogyorót lökdösött a Downing Streetre, abba az utcába, ahol a miniszterelnök háza áll.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×