eur:
392.3
usd:
366.18
bux:
66800.76
2024. április 26. péntek Ervin

Pamela Anderson harca a nagy mellek ellen

A Baywatch szőke sztárja szerint a természetellenesen nagy mellek csak szenvedést okoznak - a csirkéknek.

Pamela Anderson levelet írt a KFC gyorsétterem-lánc vietnámi vezetőinek, amelyben kifogásolta a cég csirkenevelési módszereit.

Anderson levele szerint a vietnámi fogyasztói szokások nyomására az ottani csirkefarmok kimondottan nagymellű csirkék tenyésztésére szakosodtak, ám sok csirke lába egyszerűen nem bírja el a túlsúlyos felsőtestet, így a sok lábtörés szenvedést okoz a szárnyasoknak.

Anderson – aki a világ legnagyobb állatvédő szervezete, a PETA önkénetese – hasonló tartalmú levelet írt a KFC számos más országban működő leányvállalatának.

Képgaléria

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×