eur:
393.76
usd:
365.05
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Szilveszteri extra: orvosi ügyelet

Szilveszterkor több ezer belföldi program várja az ünneplőket. Idén is népszerűek a vidéki wellness szállodák; az éttermek főként különleges menüvel készülnek, sokan azonban a házibulikat, vagy az ingyenes utcai programokat választják.

Budapest egyik ismert éttermében a vacsorás, pezsgős szilveszteri buli koktélzenekarral és DJ-vel 14 ezer forintba kerül.

A prémium kategóriába tartozó helyeken 30 ezer forintot is elkérnek, ehhez exkluzív menü dukál, például libamáj parfé ananászos birsalmapürével, vagy zselici szarvasgerinc sütőtök felfújttal és áfonyamártással.

Egy másik helyen hatfogásos gálavacsorát, élő zenét és showműsort ígér a reklám, ez több mint 60 ezer forintba kerül. Más vendéglők korlátlan ételfogyasztással csábítják a szilveszterezőket.

Sok fiatal vendéglő helyett inkább házibuliba megy, vagy többen kibérelnek egy helyet.

Az egyik ilyen saját szervezésű buliban való részvételért 3.900 forintot kérnek, ezért csak éjféli pezsgő és hidegétel jár, viszont ingyen adnak trombitát, konfettit, lesznek testfestett lányok, elektronikus üzenőfal és karaoke show, amellyel síutat lehet nyerni a Mont Blanc-ra. Ennek a bulinak extra szolgáltatása is van: az állandó orvosi ügyelet.

Sokan az utcán köszöntik az újévet, ahol csak a pezsgő és a tűzijáték beszerezése kerül pénzbe. Program az utcán is van: Budapesten a Kossuth- és a Nyugati téren tűzzsonglőr-bemutató, musical, valamint a hajnalig tartó disco mellett több ismert zenekar lép fel.

Vidéken megtelnek a wellness szállodák, de ezeknek is fel kell mutatniuk valami pluszt: az egyik vidéki gyógyfürdővárosban a helyi hotel gourmet gálavacsorát ígér all inclusive italfogyasztással. Emellett bohóc, zenekar, lufieső, tombola és gyerekprogram szerepel a programban. Mindez két embernek három éjszakára 114.900 forintba kerül.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×