INFORÁDIÓ 
2020. január 29. szerda
Adél

svájc

2019.12.02. 21:11

Különleges megtiszteltetésben részesül Roger Federer

A svájci kormány bejelentette, hogy Roger Federer képével díszített emlékérmét bocsát ki. Az ország történetében ez lesz az első alkalom, hogy élő személy részesül ilyen megtiszteltetésben.
2019.10.16. 08:40

Kész horror, ami Svájcban folyik

Újabb rekordokat döntött meg a gleccserek olvadása idén Svájcban, ezen a nyáron jégtömegük két százalékát, az elmúlt öt évben pedig együttvéve a 10 százalékát veszítették el, ami példátlan a feljegyzések több mint 100 évvel ezelőtti kezdete óta.
2019.07.30. 17:28

Új részletek a férfiról, aki vonat elé lökött egy anyát és gyerekét

Menedékjoggal Svájcban élő háromgyermekes családapa az az eritreai származású férfi, aki vonat elé lökött egy anyát a kisfiával a németországi Frankfurtban, indítéka továbbra is ismeretlen - közölték Berlinben a szövetségi belügyminisztérium tájékoztatóján.
2019.07.09. 08:11

A briteknek üzenhet a Svájccal keménykedő EU

Feszültté vált a viszony Svájc és az Európai Unió között, amiért az alpesi ország nem hajlandó elfogadni az EU egyes kereskedelmi rendelkezéseit. Vajon borulhatnak-e ennek nyomán az évtizedes alkuk, melyek eredményeként külföldiek is dolgozhatnak Svájcban?
2019.06.28. 18:51

Hamarosan ismét elérhető lesz az egyik legnagyobb magyarországi őssejtbank

Két-három hét múlva helyreáll a szolgáltatás – ezt közölték az InfoRádióval a cég svájci ügyfélszolgálatán. Az Index írta meg, hogy a CryoSave nevű cég magyar irodáját hiába hívják az ügyfelek, a telefont kikapcsolták, a telephelyről is eltűntek a kollégák. A svájci ügyfélszolgálat szerint csak meghibásodás miatt nem válaszolnak a megkeresésekre, a mintákat pedig továbbra is Magyarországon tárolják. A cég által küldött levél szerint azonban az őssejteket Belgiumban és Genfben dolgozzák fel.
2019.06.05. 17:07

Kezdődik a mini futball-Eb

A Nemzetek Ligája négyes döntőjében Portugália, Svájc, Anglia és Hollandia lép pályára az új futballsorozat első helyéért, amely egyben biztos Európa-bajnoki részvételt is jelent.
2019.03.21. 07:07

Magyar tagozat alakult a svájci parlamentben

Svájc legfőbb államhatalmi szervének, a Szövetségi Gyűlésnek a vezetőivel tárgyalt Bernben Kövér László, az Országgyűlés elnöke szerdán - közölte Szilágyi Zoltán, az Országgyűlés sajtófőnöke az MTI-vel.
2019.03.05. 08:44

Új bankjegyet bocsátanak ki, 280 ezer forintot ér

Miközben mindenhol a készpénzforgalom csökkentése a cél, különösen a nagy címletű bankjegyek tekintetében, addig Svájc új "óriáscímletet" bocsátott ki - írta a Privátbankár. Ön tudja, hol vannak forgalomban kétmillió forintot érő bankjegyek?
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018