INFORÁDIÓ
2022. október 7. péntek
Amália

napinfo

2022.10.03. 20:26

Halasztással fizethet Magyarország az orosz gázért – a nap hírei

3 pontban foglalt össze a migráció elleni sürgős feladatokat a miniszterelnök. Elfogadta az Országgyűlés a büntetőeljárásról szóló törvény módosítását az Európai Bizottsággal való megegyezés érdekében. Halasztott fizetésben állapodott meg a Gazprommal az MVM és átalakítja tárolókapacitásait is.
2022.09.24. 19:33

Korrupcióellenes munkacsoportot hozna létre a kormány – a nap hírösszefoglalója

A közbeszerzéseket ellenőrző Integritás Hatóság mellett korrupcióellenes munkacsoportot is létrehozna a kormány. Az Oroszország elleni uniós szankciók feloldása mellett érvelt a külgazdasági és külügyminiszter a CNN-nek adott interjúban. Hat helyen lesz időközi választás holnap. A nap hírösszefoglalója.
2022.09.23. 20:03

Megkezdődött az orosz népszavazás Ukrajna keleti részein – a nap hírei

A jövő évi költségvetést módosítani kell, adócsökkentésről pedig legközelebb 2024-ben lehet szó – közölte a pénzügyminiszter. Már igényelhetik a kedvezményes többlet-földgázmennyiséget a többgenerációs családi házban élők. Megkezdődött a népszavazás 4 ukrán régió Oroszországhoz csatlakozásáról.
2022.09.20. 20:08

Íme az állami gázkorlátozás menete - a nap hírei

Kihirdette a kormány a gázkorlátozás menetét és a hőmérsékletek központi szabályozását a fűtési szezonra. Az igazságügyi miniszter szerint előremutató tárgyalások zajlanak Brüsszelben a Magyarországnak járó pénzek folyósításáról. Hatékonyabb fellépést sürgetett a globális kihívások kezeléséhez az ENSZ-közgyűlés ülésszakának megnyitóján a világszervezet főtitkára. Az InfoRádió keddi hírei.
2022.09.17. 19:42

Vasárnap fél 11-kor áll elő véleményével az Európai Bizottság - a nap hírei

Meghosszabbította a kormány az élelmiszer-, benzinár- és rezsistopot, valamint a kamatstopot is. A jövő héten kerülnek az Országgyűlés elé az uniós jogállamisági eljárás lezárásához szükséges törvényjavaslatok. Lezárták a Szabadság hidat és a Vámház körutat a Fővám tér és a Lónyay utca között az autómentes hétvége miatt. Az InfoRádió legfontosabb szombati hírei.
2022.09.13. 20:08

Magyarország közvetít a Balkán és az EU közt - a nap hírei

A magzati szívhang meghallgatásához köti a terhességmegszakítást a szeptember 15-én életbe lépő rendelet. A fővárosi Városházán a hatályos munka-egészségügyi szabályokat figyelembe véve 20 fok lesz a fűtési időszakban. Meghalt Jean-Luc Godard, a francia új hullám legendás rendezője. Az InfoRádió legfontosabb keddi hírei.
2022.09.12. 19:50

Azerbajdzsán enyhítheti az európai gázszomjat – a nap hírei

Európának szüksége van az atomenergiára – közölte Prágában a külgazdasági és külügyminiszter. Izrael jövőre beindítaná Európába irányuló földgázexportját, Azerbajdzsán már az idén megnöveli eddigi szállításait. Skóciában felravatalozták az edinburghi székesegyházban a múlt héten elhunyt brit uralkodót, II. Erzsébetet.
2022.09.11. 19:59

A határ védelmét kéri a polgárőröktől a kormány – a nap hírei

Több mint ötven tűzoltó próbálja megfékezni a lángokat a Felgyői Regionális Hulladékkezelő Központban. A határvédelmi szolgálat folytatására kéri a polgárőröket a kormány. Megérkezett a néhai brit uralkodó, II. Erzsébet királynő koporsóját szállító és kísérő járműkonvoj Edinburghba, Skócia fővárosába.
×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018