INFORÁDIÓ 
2020. február 29. szombat
Elemér

napinfo

2020.02.13. 22:00

A vártnál magasabb lett az infláció – a nap legfontosabb hírei

Klíma- és természetvédelmi akciótervről döntött a kormány, Alkotmánybírósághoz fordulnak a pedagógusok, megugrott az infláció, Röszkén tartott szemlét a miniszterelnök, továbbra sincs magyar koronavírus-fertőzött – a nap legfontosabb hírei.
2020.02.08. 21:01

Jól vannak a koronavírussal fertőzött magyarok – hírösszefoglaló

Kínában 722-re emelkedett az új koronavírus okozta járvány halálos áldozatainak száma. Jól van a karanténban levő hét magyar állampolgár. A koronavírussal összefüggő halálesetekkel riogató magyar álhírgyárosokat leplezett le a rendőrség. A nap hírösszefoglalója
2020.02.06. 21:40

Minden kilencedik nagycsoportos megúszhatja az iskolát - a nap hírei

45 százalékkal nőtt a babakötvény állománya tavaly; a határidőig valamivel több mint 10 ezer iskolai felmentési kérelem érkezett az Oktatási Hivatalhoz; Szlovákiában mintegy háromezer köbméter veszélyes hulladék ömlött ki a magyar határ közelében. Az InfoRádió legfontosabb csütörtöki hírei.
2020.01.06. 21:53

Azonnal összeül a NATO a közel-keleti ügyek miatt - a nap hírei

Elkezdődött az egészségügyi struktúra átalakítása a tavaly elkülönített 36,6 milliárd forintból; a feltételes szabadságra bocsátás szabályainak szigorítását tartja indokoltnak az Igazságügyi Minisztérium; rendkívüli tanácsülést hívott össze a NATO a közel-keleti feszültség növekedése miatt. Az InfoRádió legfontosabb hétfői hírei.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018