INFORÁDIÓ 
2019. december 10. kedd
Judit

napinfo

2019.12.07. 20:36

Varga Zs. András fontos nemzetközi pozícióban - a nap hírei

Letartóztatták a tanárát csütörtökön megkéselő győri szakközépiskolást. A Katona József Színház teljes társulata kiáll az igazgató Máté Gábor mellett. Még decemberben is érdemes beadatni az influenza elleni védőoltást. Az InfoRádió legfontosabb szombati hírei.
2019.11.30. 21:16

Tüntettek a pedagógusok a Kossuth téren - nap hírei

A többi között az alacsony bérek és a munkaterhek ellen tiltakoztak a pedagógusok a Kossuth téren. Kincses Gyula váltja Éger Istvánt a Magyar Orvosi Kamara elnöki posztján. Robbantásos merényletek előkészülete miatt volt börtönben a pénteki londoni támadó.
2019.11.19. 22:33

Szerb-uniós megállapodás a határvédelemről - a nap hírei

Marad a 9 tized százalékos jegybanki alapkamat. Várhatóan jövő tavaszra elkészül a kormány gyermekvédelmi stratégiája. 2021-től élesben működhet a közös távolsági busz és vasúti jegyértékesítés. Az InfoRádió legfontosabb keddi hírei.
2019.11.09. 21:53

A magyarok fontos pozícióban a fal leomlása kapcsán - a nap hírei

Köszönetet mondott a közép-európai népeknek a német újraegyesítésért a német államfő; gyorsasági-motoros világbajnoki futamot rendezhet 2022-től Magyarország; bejelentette indulását az amerikai demokrata párt elnökjelöltségéért Michael Bloomberg. Az InfoRádió legfontosabb szombati hírei.
2019.11.05. 22:00

Nagyon fontos vakcina kerül a boltokba - a nap hírei

Megalakult az új összetételű Fővárosi Közgyűlés; igazságtalannak tartja a leköszönő Európai Bizottság uniós költségvetési javaslatát a miniszterelnök; jövő hétvégén már a patikákban lesz a megvásárolható, influenza elleni oltóanyag. Az InfoRádió legfontosabb keddi hírei.
2019.10.12. 23:37

Kampányzáró, klímavédelem és nemzeti gyász - Hírösszefoglaló

A főpolgármester-választás tétjének tartja Tarlós István, hogy Budapest határozott kezekben marad-e. Karácsony Gergely szerint az ellenzék holnap (vas) visszaveszi Budapestet a kiváltságosoktól. Nemzeti gyásznappal és állami tiszteletadással búcsúzott Csehország Karel Gott-tól.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018