INFORÁDIÓ 
2020. április 6. hétfő
Bíborka, Vilmos

kerékpár

2020.04.03. 10:33

Egyvalami már biztos nem lesz az idei Tour de France

A francia sportminiszter szavait cáfolva Christian Prudhomme, a Tour de France országúti kerékpáros körverseny igazgatója kijelentette, hogy "zárt kapus" biztosan nem lesz az idei viadal.
2020.03.12. 10:25

Ezen már nem fog múlni a tokiói olimpia – sport a tévében

Nézők nélkül rendezik meg csütörtökön a tokiói olimpia lánggyújtó ceremóniáját az ókori játékok helyszínén. Ezen felül jégkorong, darts, kerékpár és labdarúgás is jut mára, amivel a csatornák a képernyők elé csábítanak.
2020.03.07. 08:00

Úgy ér véget a szentendrei bringahídügy, hogy sokkal tovább tart

A belvárosi helyett az attól délre eső kerékpáros híd megvalósulását támogatták a szentendreiek. A város önkormányzata kéthetes véleménynyilvánító szavazást hirdetett, ezen a 22 ezer választásra jogosultból mintegy 2600-an vettek részt. Fülöp Zsolt polgármester szerint a városvezetésnek most lesz ideje a környezeti, természetvédelmi szempontokkal és a közlekedési igényekkel összhangban kijelölni az új híd pontos helyét, és a városhoz méltó hidat terveztetni. A Magyar Kerékpárosklub és Révész Máriusz nem örül.
2020.02.13. 19:52

Nézőcsúcsot vár a Tour de Hongrie

Minden eddiginél többen nézhetik majd élőben a Tour de Hongrie kerékpáros körversenyt, amelyre ezúttal 8 World Tour-csapat érkezik majd, és lesz köztük, aki meglepetéssel.
2020.01.29. 09:53

Rózsaszínbe borul Budapest - száz nap múlva Giro-rajt

Száz nappal a Giro d`Italia budapesti rajtja előtt csütörtökön rózsaszín megvilágítást kap egyebek közt a Lánchíd, a Citadella és a Puskás Aréna - mondta el a Nemzeti Sportügynökség vezetője, Nagy Zsigmond.
2020.01.28. 20:49

Érdekes új lehetőségekről is beszámolt Révész Máriusz

Várhatóan 2022-ben már átadják a Budapestet a Balatonnal összekötő kerékpárút mindegyik szakaszát – mondta az Arénában Révész Máriusz. Az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos jelezte, jelenleg is zajlik a Giro d’Italia budapesti versenyútvonalának átgondolása. A műsorban az is elhangzott: nem lesznek olcsók a tiszai nyaralóhajók.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018