INFORÁDIÓ 
2019. augusztus 25. vasárnap
Lajos, Patrícia

erdély

2019.08.10. 21:45

Kövér László: Magyarország elégette konfliktuspotenciálja egy részét

Az Országgyűlés elnöke szerint senki sem szereti a "balhés gyereket". Beszélt a születésszám növelésének módjáról is, kifejtve: nem az a jó magyar, aki magyarul beszél, hanem az, akinek három-négy gyermeke, 9-16 unokája van, valamennyien magyarul beszélnek, és elkötelezettek a nemzet ügye iránt.
2019.07.26. 19:50

Tusványos: kétéves együttműködésre lépnek az erdélyi pártok

Mini Magyar Állandó Értekezletet tartottak a külhoni magyar pártok képviselőinek részvételével pénteken Tusványoson. A rendezvényen Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes kijelentette: a magyar állam támogatja a külhoni magyar pártokat és szervezeteket, mert ez a magyar nemzeti érdek és ez következik a magyar alkotmányból.
2019.05.10. 11:17

Orbán Viktor: mindenki jól jár, aki a magyarokkal együttműködik

Szerbiával és Szlovákiával már kiváló gazdasági együttműködést valósított meg Magyarország, de nem behozhatatlan a hátrány a magyar-román viszonyrendszerben sem - mondta a magyar kormányfő a romániai Kerelőszentpálon, egy takarmánykeverő üzem avatóünnepségén.
2019.05.06. 10:33

Kétnapos erdélyi körutat tesz Orbán Viktor miniszterelnök

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) meghívására kétnapos erdélyi körútra megy Orbán Viktor kormányfő, a Fidesz elnöke - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke és a programokat szervező RMDSZ.
2019.02.25. 19:04

EP-választás: nincs magyar egység Erdélyben

Az MPP, korábbi igényét fenntartva, befutó helyet kért az RMDSZ jelöltlistáján, a szövetség képviselői viszont az együttműködés más formáját javasolták.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018