INFORÁDIÓ 
2021. január 26. kedd
Paula, Vanda

elnök

2021.01.21. 18:06

Szakértő: kérdés, mi lesz javuló magyar-amerikai együttműködések sorsa

Letette hivatali esküjét Joe Biden, az Egyesült Államok 46. elnöke Washingtonban. Beiktatási beszédében hangsúlyozta, hogy minden erejével azon lesz, hogy egyesítse a nemzetet. Ugrósdy Márton, a Külügyi és Külgazdasági Intézet igazgatója az InfoRádiónak arról beszélt, hogy a legnagyobb kihívás az új elnök számára az lesz, hogy miként tudja képviselni az amerikai érdekeket.
2021.01.20. 10:30

Új elnöke van az Egyesült Államoknak – beiktatták Joe Bident (percről percre)

Magyar idő szerint este 6 előtt letette hivatali esküjét Joe Biden, az Amerikai Egyesült Államok 46. elnöke. A ceremóniát sosem látott biztonsági intézkedések kísérték Washingtonban. Ma nem egy jelölt, hanem egy ügy, a demokrácia ügyének a győzelmét ünnepeljük - mondta beiktatási beszédében, amelyben a polarizált társadalom egységének szükségességét is hangsúlyozta.
2021.01.13. 16:30

Kubatov Gábor: Magyarországon a Ferencváros „a klub”

Mi vagyunk Magyarország sportklubja, és ezt lassan a jelenlegi sporteredményeink is visszaigazolják – mondta Kubatov Gábor, az FTC elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszélt a koronavírus-járvány elleni küzdelemről, elárulta, hogy ki a klubnál a Covid-admirális, hogy miként lehet külföldi sztárokat a Fradiba csábítani, és hogy milyen esélyeik vannak a magyar tehetségeknek.
2021.01.12. 13:51

Varga Zs. András: nem érhetünk el olyan helyzetet, amikor lesz én bíróm meg ön bírója

A bíró ember, semmilyen körülmények között nem tekinthet el attól, hogy emberek ügyeiről dönt, nem jogi játékot folytat – mondta Varga Zs. András az InfoRádió Aréna című műsorában. A Kúria új elnöke kijelentette, hogy a bírói függetlenség a bírói lét megkerülhetetlen attribútuma, beszélt arról is, hogy a bíróságnak meg a bírónak bizonyos mértékű kritikát tűrnie kell, és hogy az ügyelosztásról algoritmusoknak kell majd dönteniük.
2020.11.16. 07:55

Fölényes győzelmet aratott az EU-barát elnökjelölt Moldovában

Maia Sandu volt kormányfő, Európa-barát ellenzéki politikus lesz a Moldovai Köztársaság új államfője, az oroszbarát Igor Dodont váltva a poszton, miután Sandu nagy különbséggel megnyerte az elnökválasztás vasárnap tartott második fordulóját.
2020.11.10. 10:55

Beletörődik elmozdításába a perui elnök

Megszavazta a korrupcióval gyanúsított Martín Vizcarra perui elnök elmozdítását posztjáról az ország kongresszusa egy alkotmányos vádeljárás keretében.
2020.11.02. 15:20

Először van női elnöke az EBRD-nek

Munkába állt az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) új francia elnöke, Odile Renaud-Basso - közölte hétfőn a londoni pénzintézet.
2020.10.28. 16:28

Új vezető a Barcelona élén

Ideiglenesen Carles Tusquets gyakorolja az elnöki jogköröket az FC Barcelona szerdai bejelentése szerint, miután kedden lemondott Josep Maria Bartomeu.
2020.10.05. 21:42

Új elnök-vezérigazgató a Volánbusz élén

Pafféri Zoltánt kérte fel a Volánbusz Zrt. elnök-vezérigazgatói posztjára 2020. október 5-vel Homolya Róbert, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója - közölte a MÁV.
2020.09.08. 21:37

Vashegyi György: majdnem készen van a művészi életpályamodell

A következő 2-3 évben az ország keleti és nyugati régiójában is létre szeretnék hozni a Magyar Művészeti Akadémia „vidéki bázisait” - mondta programjáról az újraválasztott elnök, Vashegyi György az InfoRádiónak. Az elnök emellett a művészettel nevelésre, a hagyatékok gondozására, valamint a művészi életpályamodell folytatására is nagyobb figyelmet fordítana.
2020.08.25. 16:15

Az NVI új elnökéről egyeztetne az MSZP

Az MSZP azt követeli, hogy haladéktalanul kezdődjenek egyeztetések arról, ki lépjen a Nemzeti Választási Iroda (NVI) augusztus 31-ei hatállyal lemondott elnökének, Pálffy Ilonának a helyére - mondta a párt budapesti elnöke kedden, a Facebookon közvetített online sajtótájékoztatón.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018