INFORÁDIÓ 
2021. január 24. vasárnap
Timót

beruházás

2020.12.21. 21:28

Elképesztő tervvel állt elő Kína, komoly feszültségeket szítva Indiával

A világ legnagyobb magasságon haladó folyója, amely festői tájakon vágja át a Tibeti-fennsíkot és a kínai–indiai határvidéket, ideális lenne Kína számára vízerőművek létesítésére. A baj csak az, hogy India ezt nem így látja, ezért a terv jelentős feszültséget szült a két ázsiai óriás között, és újabb jövőbeni konfliktusok forrása lehet.
2020.12.15. 18:20

Különleges klinika épül Szegeden

Mintegy négymilliárd forintos beruházással 54 kórtermes infektológiai kórház és oktatási központot alakítanak ki a Szegedi Tudományegyetemen (SZTE).
2020.12.15. 10:02

A lélegeztetők és a fertőtlenítők terén is erősödik Magyarország önellátása

Tovább növeljük az Egészségipari Támogatási Programból (ETP) részesülő vállalkozások számát, újabb 5 vállalkozás indít egészségipari fejlesztést – jelentette ki Varga Mihály pénzügyminiszter a szerződések aláírásakor. Az öt cég több mint 9,3 milliárd forintos beruházást valósít meg 7,4 milliárd forint kormányzati támogatással.
2020.11.29. 19:05

Infrastruktúra: nem állunk épp az elégedettségi rangsor elején

Javult a hazai közlétesítmény-hálózat lakossági megítélése, az elmúlt évekhez képest, de így is a legkevésbé elégedett nemzetek egyike a magyar. Ez derül ki az Ipsos 27 országban, köztük Magyarországon is végzett felméréséből. A szociális infrastruktúrák, kórházak, iskolák fejlesztését tartják leginkább szükségesnek itthon.
2020.11.26. 11:40

Visszaestek a beruházások

A beruházások volumene az egy évvel korábbitól 12 százalékkal, az előző negyedévitől 2,1 százalékkal maradt el a harmadik negyedévben - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2020.11.23. 18:13

Nagy amerikai beruházás Budapesten

A Diligent 300 új munkahelyet hoz létre, felsőfokú végzettségű, szoftverfejlesztéssel, vállalatirányítási programok fejlesztésével, számítógépes szolgáltatással és informatikai támogatással foglalkozó magyar munkavállalókat vesznek majd fel.
2020.11.10. 13:38

Szijjártó Péter nagy kínai beruházást jelentett be

Magyarországon hozza létre első Kínán kívüli gyárát a sanghaji központú Semcorp, az elektromos autók akkumulátoraihoz szükséges szeparátorfóliák gyártásában a világpiacon vezető pozíciót betöltő, sanghaji központú cég; a beruházás értéke 65,5 milliárd forint – jelentette be kétéves tárgyalásának eredményét Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Facebookra feltöltött videójában.
2020.10.15. 07:00

Újra terítékre kerülnek Budapest húsba vágó ügyei

Csütörtökön ismét asztalhoz ülnek a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának tagjai. Az ülésen a budapesti nagyberuházások mellett szó lehet a szolidaritási hozzájárulásról, illetve a Városháza által felvetett újraindítási adó esetleges bevezetéséről is.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018