eur:
392.8
usd:
353.94
bux:
72955.63
2024. augusztus 29. csütörtök Beatrix, Erna
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Caucasian angry and aggressive man threatening with fist.
Nyitókép: Andranik Hakobyan/Getty Images

Sírva könyörögtek apjuknak, hagyja abba anyjuk kegyetlen verését

Vádat emelt a Füzesabonyi Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki durván bántalmazta élettársát közös gyermekeik szeme láttára - közölte a Heves Vármegyei Főügyészség sajtószóvivője szerdán az MTI-vel.

Konkoly Thege László tájékoztatása szerint a 34 éves férfi a füzesabonyi járásban másfél évtizede konfliktusokkal teli élettársi kapcsolatban élt, amelyben három gyermekük született.

Féltékenység miatt a férfi 2021 februárjában egy este előbb szidalmazta párját, majd ököllel többször megütötte, az ágyról a földre rántotta és ott rugdosni kezdte. Időközben felébredtek a gyerekek, akik sírva kérlelték apjukat, hogy hagyja abba a bántalmazást, ám ő folytatta a kegyetlen verést, miközben a kicsiket is megfenyegette.

Mindez egészen hajnalig tartott. A vádlott lefeküdt aludni, a nő ekkor kiszökött és értesítette a rendőrséget.

A nyomozással párhuzamosan zajló gyermekvédelmi eljárás során a három veszélyeztetett gyermeket a gyámhatóság ideiglenesen nevelőszülőknél helyezte el, ami miatt az asszonynak újabb verést kellett elszenvednie.

A szóvivő közölte: a férfi az ellene indult nyomozás során, a kihallgatását követően ismeretlen helyre távozott. A Füzesabonyi Járási Ügyészség ezért a távollétében emelt vádat az ügyben, amit a szökésben lévő gyanúsított által elkövetett bűncselekmény súlya indokolt. A férfit kiskorú veszélyeztetésével, súlyos testi sértés kísérletével, a személyi szabadság megsértésével, valamint becsületsértéssel vádolják.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Jelentett az Nvidia - Mi történik a piacokon?

Jelentett az Nvidia - Mi történik a piacokon?

Tegnap a Nasdaq vezetésével estek az amerikai tőzsdék, az esés pedig a határidős részvényindexek jelenlegi állása alapján ma is folytatódhat, ugyanis hiába az Nvidia vártnál jobb negyedéves számai, a friss prognózisok csalódást okoztak a cég befektetőinek, így a zárást követően több mint 6 százalékot esett az árfolyam, ami az S&P 500-at és a Nasdaqot is magával rántotta.  Európában ma óvatos mozgásokat láthatunk azt követően, hogy az ázsiai piacok vegyesen teljesítettek. Gazdasági események szempontjából a délutáni német inflációs és a felülvizsgált amerikai GDP-adat hozhat nagyobb kilengéseket a piacokon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 28. 21:25
×
×
×
×