eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 20. szombat Illés
Rendőrök a Véda automata közlekedés-ellenőrzési rendszer egyik sebességmérőjével a 6-os főúton, Pécs határában 2016. április 21-én. Csaknem kilencszáz magyarországi helyszínen ellenőrzi a rendőrség a sebességhatár túllépését reggel hat óra óta 24 órán keresztül a Speedmarathon nemzetközi akció keretében.
Nyitókép: MTI Fotó: Sóki Tamás

Lesben álltak a nógrádi rendőrök, fülön is csíptek fél nap alatt közel 50 gyorshajtót

Két száguldozó kiemelkedően átlépte a sebességhatárt, őket egy-egy szép bírsággal és jó néhány büntetőponttal jutalmazták az egyenruhások.

június 8-án, 12 óra leforgása alatt összesen 48 gyorshajtót kaptak lencsevégre a Nógrád vármegyei rendőrök - áll a rendőrség közleményében. Ebből a Salgótarjáni Rendőrkapitányság illetékességi területén 26 járművezető vette semmibe a megengedett sebességhatárt és azt túllépve haladt úticélja felé.

Így tett annak a két járműnek a vezetője is, akiket június 8-án a reggeli órákban Sóshartyán belterületén leplezett le a sebességmérő eszköz.

Az első sofőr 7 óra 44 perckor haladt el 90 km/h sebességgel, míg a másik jármű vezetője 8 óra 4 perckor 101 km/h sebességgel a mérőműszer kamerája előtt, ami rögzítette is a szabályszegést.

Ezért a manőverért az első jármű vezetője 78 000 forint közigazgatási bírságra és 4 közúti közlekedési előéleti pontra, míg a másik sofőr 117 000 forint közigazgatási bírságra és 6 közúti közlekedési előéleti pontra számíthat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Gyors ukrajnai békét ígért Trump, miközben újra támadták az oroszok az ukrán energetikai infrastruktúrát - Háborús híreink szombaton

Gyors ukrajnai békét ígért Trump, miközben újra támadták az oroszok az ukrán energetikai infrastruktúrát - Háborús híreink szombaton

Péntekről szombatra virradó éjjel telefonon beszélt egymással Donald Trump republikánus elnökjelölt, és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, és amelyről Trump azt kommunikálta, hogy gyors békét fog teremteni Ukrajnában. Zelenszkij erről nem tett említést, arról viszont igen, hogy megállapodtak egy személyes találkozóban, amelyen majd a tartós béke lehetőségeit egyeztetik. Közben az éjjel az oroszok ismét támadták az ukrán energetikai infrastruktúrát, és az is kiszivárgott, hogy az amerikai Patriot rakétarendszer rakétagyártásának felpörgetése akadályokba fog ütközni Japánban, mert egy kritikus fontosságú alkatrészből hiány van. Friss híreink a háborúról szombaton.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 20. 13:09
×
×
×
×