eur:
386.66
usd:
355.6
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Many hands in silhouette pressed against frosted glass
Nyitókép: Getty Images/Jasmin Merdan

Gyomorforgató dolgokat művelt a rábízott kislányokkal

Két kiskorú szexuális zaklatása miatt ítélt elsőfokon 6 évre egy férfit a Budapest Környéki Törvényszék csütörtökön - tudatta a bíróság honlapján.

Az eljárás adatai szerint a vádlott a család barátja volt, 2014–2015-ben többször vigyázott a két kiskorú sértettre. A kisebbik sértettet többször fürdette, s eközben szexuálisan zaklatta. Cselekményét a kislány kérésére sem hagyta abba, emiatt a gyermek a konyhába zárkózott be. A férfi éjjelente is szexuálisan közeledett a mellette fekvő sértetthez, továbbá a másik sértettet szexuális cselekményre szólította fel, amikor pedig a kislány a kérésnek nem tett eleget, a férfi megütötte.

Súlyosan kötelességszegő magatartásával a vádlott mindkét felügyeletére bízott kiskorú sértett értelmi, erkölcsi és érzelmi fejlődését veszélyeztette.

A törvényszék csütörtökön kihirdetett elsőfokú ítéletével a vádlottat folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak és folytatólagosan elkövetett szexuális kényszerítés miatt 6 év börtönnel sújtotta. A védő felmentés, illetve enyhítés miatt nyújtott be fellebbezést, így az ítélet nem jogerős.

Az ítélethirdetés során a vádlott rosszul lett, mentők szállították kórházba.

Címlapról ajánljuk

"Nagy erejű ütközés történt" - folyik a keresés a verőcei hajótragédia után

Már inkább az áldozatok kereséséről szól a kiterjedt kutatás a Dunán - mondta a Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat vezetője az M1 televízióban hétfő reggel. Egy ember kimenekült, két holttest megvan, a többiek nincsenek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Új lakhatási modell kiépítésén dolgozik a főváros

Új lakhatási modell kiépítésén dolgozik a főváros

Budapest Főváros Önkormányzata május 15-16. között konferenciát szervezett lakhatási témában Otthon Budapesten / lakás és lakhatás címmel, a Biodómban. A rendezvényen bemutatkoztak a Főváros lakhatással kapcsolatos projektjei: a Budapesti Lakásügynökség, a Budapesti Klímaügynökség, valamint az AHA – Affordable Housing for All, emellett a lakhatás aktuális kihívásait járták körbe a résztvevők Budapestre fókuszáltan, kerekasztal-beszélgetések formájában. Szó volt többek között az ingatlanpiac és a lakáspolitika dinamikájáról, a lakhatási problémák társadalmi következményeiről, valamint fenntarthatósági és épületenergetikai kérdésekről.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×