eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
Bűnügyi helyszínelők dolgoznak Szentesen a József Attila utcában egy gyilkosság helyszínén, ahol a sajtóinformációk szerint egy 40 év körüli nőt szúrtak le a háza előtt 2024. április 25-én.
Nyitókép: MTI/Donka Ferenc

Holtan találták meg a szentesi gyilkosság feltételezett elkövetőjét

Csütörtök óta keresték, Szentes külterületén találták meg a holttestét.

Holtan találták meg azt a 22 éves férfit, aki a gyanú szerint megölt egy nőt múlt csütörtökön Szentesen.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon közölte, hogy megtalálták a napokban elkövetett szentesi emberölés feltételezett elkövetőjét.

A rendőrségre múlt csütörtökön érkezett bejelentés arról, hogy Szentesen, az utcán egy holttestet találtak. Az áldozat egy 52 éves helybéli nő volt, akinek a halálával kapcsolatban felmerült az idegenkezűség gyanúja. Három nappal később azt közölték, hogy azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 22 éves helyi lakost, aki a bűncselekmény elkövetése után eltűnt. A férfi ellen elfogatóparancsot adtak ki.

A legfrissebb információk szerint a rendőrök péntek este Szentes külterületén az erdőben egy holttestet találtak; a holtan talált férfi az emberölés feltételezett elkövetője.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Az orosz eliten belüli harcokról is szól Putyin mostani minisztercseréje

Az orosz eliten belüli harcokról is szól Putyin mostani minisztercseréje

Oroszországban, ha egy közszereplő ellen büntetőeljárás indul vagy elítélnek, két dolog szokott igaz lenni: az adott személy ellenzi Vlagyimir Putyin uralmát vagy az ukrajnai „különleges katonai műveletet”, illetve nem számít magas rangú tisztviselőnek. Az állítólag kenőpénzt elfogadó Timur Ivanov védelmi miniszterhelyettes áprilisi letartóztatása baljóslatúan nem a fenti szabályt követte. Rávilágít továbbá az oroszországi befolyásos csoportok közötti feszültségek elmélyülésére, miközben a zsarnok részéről nem látszanak a koherens vezetés jelei.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×