eur:
395.17
usd:
368.11
bux:
70373.63
2024. június 24. hétfő Iván
Credit card data security concept / Data encryption on credit card
Nyitókép: Athima Tongloom/Getty Images

A Molra és a köztársasági elnökre is hivatkoznak - be ne dőljön nekik!

Mesés jövedelmet ígérnek, mindössze 90 ezer forintért.

Újabb csaló oldal tűnt fel a közösségi médiában, az Origo designjára felépített tartalom szerint Sulyok Tamás a „legnagyobb magyarországi befektetési platform” garanciájává vált, ez pedig szerintük jelentős lépés az ország polgárainak új befektetési lehetőségek megteremtésére - írja a vg.hu.

A lap azt írja, hogy állítólag a köztársasági elnök hangsúlyozta: az (sic!) befektetési platform fejlesztése folytatódik 2024-ben is. A projekt fő célja az ország polgárainak magasabb életszínvonalának biztosítása, valamint a nagyobb pénzügyi erőforrásokhoz való hozzáférés és a jövőbeli biztonság garantálása.

A platform fejlesztése két év előkészítő munkát igényelt, és végül 2024-ben a Mol Group támogatásával indult el az MOL befektetési platform – írják a csalók, felhasználva a magyar olajtársaság nevét.

A portál ismerteti a csatlakozás feltételeit is, a projektben való részvételhez azért kell magyar állampolgárság, „mivel az energiaipari cégek részvényeinek megvásárlási lehetősége kizárólag Magyarország állampolgárai számára érhető el”

A jövedelem megszerzéséhez legkevesebb 90 ezer forintos induló tőkét határoznak meg, amihez bármilyen bankkártyát vagy elektronikus pénztárcát használhatnak.

Címlapról ajánljuk
Kásler Miklós: tényleg rákos lesz 2050-re, aki akkor elhagyja a 65-öt

Kásler Miklós: tényleg rákos lesz 2050-re, aki akkor elhagyja a 65-öt

2050-re, akik megérik a 65 évet, valamiféle rákos daganatban fognak szenvedni - hangzott el a Közép- és Kelet-Európai Onkológiai Akadémia konferenciáján. Az InfoRádió Kásler Miklós Széchenyi-díjas onkológus professzort, a Közép- és Kelet-Európai Onkológiai Akadémia elnökét kérdezte több témában.

Sikeres volt Varga Barnabás műtétje

Az MLSZ szerint biztos, hogy szerdán kijöhet a kórházból a csatár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
A Krímben csapott le az ukrán csúcsfegyver, komoly fegyverszállítmányokhoz jutott Moszkva - Háborús híreink hétfőn

A Krímben csapott le az ukrán csúcsfegyver, komoly fegyverszállítmányokhoz jutott Moszkva - Háborús híreink hétfőn

A Krím-félszigeten csapódott be a hétvégén egy amerikai gyártmányú ATACMS ballisztikus rakéta. Észak-Korea Putyin múlt heti látogatása után felpörgette a lőszerek szállítását Oroszországba. Heves harcok folynak a donyecki és luhanszki frontszakasz nagy részén, érdemi területnyereség azonban eddig nem történt. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×