eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
black pistol and cartridges on a brown wooden background
Nyitókép: SolidMaks/Getty Images

Drog és pisztoly is volt a nagysápi férfinál

A dorogi nyomozók vették őrizetbe. Egy pozitív kábítószertesztet is produkált.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az elkövető 2023 óta árult új pszichoaktív anyagot, amiből rendszeres bevételre tett szert. Állandó vásárlókkal rendelkezett.

A férfi előállítása után a vele szemben alkalmazott kábítószerteszt pozitív lett. Kihallgatását követően őrizetbe vették, és a bíróság elrendelte a letartóztatását. A rendőrség a fogyasztókat gyanúsítottként hallgatta ki.

Címlapképünk illusztráció

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×