eur:
394.22
usd:
369.41
bux:
65294.16
2024. április 19. péntek Emma
Female with manicured nails handcuffed.
Nyitókép: jonathanparry/Getty Images

Svájcban körözték, Debrecenben kapták el

A 29 éves férfi szinte minden bűncselekményt elkövetett, amit el lehet követni.

Többszörösen elítélt bűnözőt körözött Svájc, végül egy debreceni rajtaütés keretében csípték fülön a hatóságok; a 29 éves férfi rablás, zsarolás, személyi szabadság megsértése és más bűncselekmények - lopás, drogkereskedelem stb. - miatt kiszabott 5 és fél év börtön elől menekült a police.hu beszámolója szerint.

A svájci hatóságok tudták meg, hogy nálunk bujkál, s miután a drótot leadták, pár hét alatt megtalálták egy elegáns lakóparkban február 20-án.

Őrizetben várja a kiadatást.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
Kezd magára találni a forint

Kezd magára találni a forint

A hajnali órákban toltak egy szintet a forint euróval szembeni árfolyamán, melynek nyomán a kurzus a 394-es szintről a 396-os szint közelébe ugrott, majd legalább olyan gyorsan szúrt vissza a nyitószintig. Délelőtt viszont lassan tovább veszített értékéből a magyar deviza, de délután az euró dollárhoz képesti erősödését a forint is lekövette. Az izraeli válaszcsapás hírére a befektetők ismét kockázatkerülő üzemmódba kapcsoltak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×