eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
fotó: ügyészség
Nyitókép: ügyészség

Biciklistára zúdult a teherautó rakománya, árok lett a vége

Rázuhant egy kerékpárosra egy teheraitó rakománya. A biciklis súlyos sérüléseket szenvedett.

A 30 éves férfi a munkáltatója telephelyén 30 bála szigetelő anyagot pakolt fel a tehergépkocsi rakfelületére anélkül, hogy azt bármilyen módon rögzítette volna, mivel abban bízott, hogy azok az önsúlyuknál fogva nem fognak a rakfelületről leesni - számol be az esetről a sonline.hu az ügyészség alapján.

Az áru két, egyenként 15-15 bálát tartalmazó zsugorfóliába voltak csomagolva.

A teherkocsi Ságvár felől Ádánd felé haladt, ahol vele szemben szabályosan, sisakot is használó kerékpáros közlekedett. Éppen akkor, amikor egymás mellé értek, a menetszél a szigetelő anyagot a bicajos elé fújta úgy, hogy a kerékpáros az ütközést már nem tudta elkerülni.

Bezuhant az árok és több csontja eltörött. Az ügyészség a Siófoki Járásbíróságra benyújtott vádiratában a vádlottal szemben pénzbüntetés és közúti járművezetéstől eltiltás kiszabására tett indítványt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×