eur:
390.65
usd:
364.14
bux:
68411.47
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
fotó: pixabay
Nyitókép: Pixabay

Megvan a csornai gyilkossággal gyanúsított fiatalember

Miskolcon fogták el hétfőn azt a 21 éves debreceni férfit, aki a gyanú szerint vasárnap megölt egy 39 éves férfit Csornán - közölte a rendőrség a honlapján.

A közlemény szerint állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre hétfőn arról, hogy a férfi Miskolcon, a Vologda városrészben található kutyafuttatóban tartózkodik.

A rendőrök megpróbálták elfogni a férfit, azonban

a gyanúsított öngyilkossági szándékkal egy késsel többször megszúrta magát.

A férfit a mentők ellátták, majd kórházba vitték.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság vasárnap közölte, hogy holtan találtak egy 39 éves férfit egy lakótelepi lakásban Csornán. Az emberöléssel a 21 éves debreceni férfit gyanúsították, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki - arról az Infostarton korábban beszámoltunk.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Az egész világ baját megoldaná egy apró olajmonarchia, de ennek megkérik az árát

Az egész világ baját megoldaná egy apró olajmonarchia, de ennek megkérik az árát

Számos konfliktus zajlik jelenleg a világban, amelynek egyelőre nem látszik a megoldása. A nyílt fegyveres összecsapások a világ nagy részének többnyire nem áll érdekében, ezért ilyenkor viszonylag hamar felbukkannak azok a szereplők, akik megpróbálnak közvetíteni a szemben álló felek között. A 21. században egyre gyakrabban merül fel a hasonló ügyeknél a Perzsa-öböl apró olajmonarchiája, Katar neve. Emögött pedig hosszas építkezés, de komoly stratégiai célok is felmerülnek. Elemzésünkben annak járunk utána, hogy pontosan mi motiválja Dohát a békés rendezések elősegítésében és mit nyerhet ezzel pontosan az ország.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×