eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: PoliceHungary/YouTube

Videón, ahogy lenyúlja az ukrajnai menekült táskáit és kutyáját – felismeri?

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitánysága jogtalan elsajátítás vétség gyanúja miatt indított nyomozást.

A zuglói vasútállomás peronjáról vitte el valaki egy Ukrajnából menekülő férfi őrizetlenül hagyott táskáit és kutyáját március 4-én este 10 óra körül.

Mivel a férfi a csomagokat és az állatot 8 napon belül sem a tulajdonosnak, sem a hatóságok részére nem adta vissza, így cselekményével bűncselekményt követett el – olvasható a Police.hu oldalon.

Időközben a kutyát visszajuttatták gazdájának, azonban a tettest és a táskákat a rendőrség továbbra is keresi. A feltételezett elkövetőről felvétel készült:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×