INFORÁDIÓ
2021. június 13. vasárnap
Anett, Antal

vipera

támadás

vádemelés

bábolna

Viperával torolta meg a barátnőjét ért sérelmet

Viperával torolta meg a barátnőjét ért sérelmet

Infostart

A felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt indult ügyben a Komáromi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be.

A vádirat szerint a sértett január 12-én, a kora délutáni órákban a bábolnai lakóhelye előtt gépkocsit szerelt, miközben a ház előtti parkolás miatt szóváltás alakult ki közte és a lépcsőházban lakó nő között. A vita hevében az ittas állapotú sértett megragadta és kabátjánál fogva meglökte a nőt, aki később az élettársának beszámolt a vele történtekről.

A nő élettársa mintegy negyedóra múlva érkezett a lépcsőház elé, kezében egy teleszkópos, kinyitható, fémből készült, úgynvezett „viperabottal” a sértettre támadt, azzal egy alkalommal a fejét megütötte. A földre került sértett bántalmazását folytatta, testszerte ütlegelte a bottal – olvasható a Komárom-Esztergom megyei Főügyészség sajtóközelményében.

A sértettnek végül sikerült elkapnia a viperabot végét, amely emiatt kettétörött. A vádlott ezt követően, a földről éppen felálló sértettet – egy alkalommal – ököllel a fején is megütötte. A vádlott a sértettnek 8 napon túl gyógyuló sajkacsonttörését okozott.

A komáromi rendőrség nyomozását követően az ügyészség a benyújtott vádiratban arra tett indítványt, hogy a Komáromi Járásbíróság a büntetett előéletű vádlottat börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje, a lefoglalt viperabotot kobozza el.

Nyitókép: ugyeszseg.hu
A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018