eur:
393.73
usd:
365.16
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Letartóztatták az M1-es autópályán elfogott embercsempészt

Elrendelte a bíróság annak a szerb embercsempésznek a letartóztatását, akit pénteken fogtak el a rendőrök az M1-es autópályán - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon vasárnap.

Azt írták: a Komárom-Esztergom megyei járőrök a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság információi alapján péntek délelőtt az M1-es autópályán ellenőriztek egy szerb rendszámú személygépkocsit.

A járműben a szerb sofőrön kívül hatan utaztak, akik szír állampolgárnak vallották magukat.

A rendőrök az utasokat meghallgatásuk után a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz, a 29 éves sofőrt pedig embercsempészés gyanúja miatt hallgatták ki.

A szerb férfit őrizetbe vették, az ügyészség indítványára pedig az illetékes bíróság vasárnap elrendelte a letartóztatását - tették hozzá.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×