eur:
390.3
usd:
364.42
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: police.hu

Drogdílereket fogtak Terézvárosban

Huszonéves kábítószer-terjesztőkre csapott le a rendőrség, és még aznap eljutottak a két újabbhoz is. Pénzt, autókat, és nem kevés kábítószergyanús anyagot foglaltak le.

Tettenérte a VI. kerületi rendőrség azt a két dílert 2020. május 28-án, akikre a Nemzeti Nyomozó Iroda Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya hívta fel a figyelmüket - adta hírül a police.hu. Az NNI által megadott terézvárosi címen épp a vevő jelenlétében csaptak le a rendőrök, majd a 28 éves H. K. Goshev bolgár állampolgárt és társát, a 25 éves K. Bencét elfogták és előállítottak a kerületi rendőrkapitányságra. A nyomozók a lakásban lefoglaltak 692 gramm marihuánát, 28 gramm kábítószergyanús sárga tablettát, 2 tasak kábítószergyanús fehér port, továbbá a kábítószer porciózásához használt digitális mérlegeket, egy gáz- és riasztópisztolyt, illetve 400 ezer forintot, 50 amerikai dollárt és 55 eurót.

A rendőrök kiderítették azt is, hogy K. Bence a 23 éves budapesti E. Andrástól vásárolta a további értékesítésre szánt kábítószert. Őt még szintén május 28-án éjjel elfogták. A nyomozók a férfi lakásán kutatást tartottak; 1,28 kilogramm marihuánát, 144 gramm kábítószergyanús sárga tablettát és a kábítószer adagolásához használt mérleget, őrlőket, tasakokat, közel 6 millió forintot és egy nagy értékű személygépkocsit foglaltak le.

Egy nappal később egy újabb, nagyobb kaliberű dílerhez is eljutottak az ügy felderítése során. A 24 éves Sz. Andrást május 29-én hajnalban Budaőrsön fogták el. Sz. András tartózkodási helyén 698 gramm marihuánát, kábítószer gyanús kristályos anyagot, 2 darab barnássárga színű kábítószergyanús tablettát, digitális mérleget, őrlőt, alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot, 2 db Mercedes indítókulcsot, egy autót és 46,5 millió forintot foglaltak le.

A nyomozók a 28 éves H. K. Goshev bolgár állampolgárt, a 25 éves K. Bencét, a 23 éves E. Andrást és a 24 éves Sz. Andrást kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, őrizetbe vették őket, és folyamatban van a letartóztatásuk.​​

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×