eur:
392.99
usd:
366.49
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Pixabay

Még egy infrakamerát is bevetett a rendőrök ellen, de rajtavesztett

A bakonyszentlászlói férfi ellen négy elfogatóparancsot adtak ki az elmúlt években különféle bűncselekmények miatt.

Egy éve menekült a hatóságok elől az a 49 éves bakonyszentlászlói lakos, aki ellen az elmúlt években a Győri Törvényszék négy elfogatóparancsot bocsátott ki kábítószer birtoklása, valamint egyéb bűncselekmények miatt, azonban május 27-én elfogták Győrben a rendőrök - írta a police.hu.

Az aktívan bujkáló férfi még egy infraszenzoros webkamerát is telepített a lakóháza területére annak érdekében, hogy ha a hatóságok tagjai felfedeznék rejtekhelyét, legyen lehetősége időben elmenekülni a rendőrök és a hat évnyi börtönbüntetése elől.

A körözött 49 éves férfit a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának nyomozói és a Győri Rendőrkapitányság járőrei közös akció keretében fogták el. A rendőrök őrizetbe vették, így megkezdhette a 6 éves börtönbüntetését.

Címlapról ajánljuk
Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Nagyjából a Magyar Nemzeti Bank várakozásainak megfelelő adatokat vár idén a magyar gazdaságtól Isépy Tamás, a Századvég makrogazdasági üzletágvezetője és Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője. Úgy vélik, az elmúlt időszak gazdasági válságainak egyik legfőbb tapasztalata, hogy sokkal több váratlan helyzetre kell felkészülnie a világnak.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×