eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Újabb információk a tatabányai családirtásról

Az apa a múlt héten megölte két gyermekét, majd magával is végzett.

Pénteken egy édesapa egy családi veszekedés után, amíg felesége nem volt otthon, végzett a 7 és a 9 éves fiukkal, majd önmagával is Tatabánya Bánhida városrészében. Az édesanya, amikor a családi veszekedés után visszatért, és rájött, mit tett a párja, sokkot kapott. Sikolyát hallva hívták ki a szomszédok a rendőröket. Az összeroppant asszonyt a mentők kórházba szállították.

A család házánál azóta többen gyertyát gyújtottak, így osztozva a hozzátartozók gyászában.

A férfi nem volt pánikbeteg, és nem állt pszichiátriai kezelés alatt sem – mondta a Kisalföldnek határozottan egy neve elhallgatását kérő közeli ismerős. Mások is azt mesélték, hogy mindenkit sokkolt az eset. Semmi jele nem volt a tragédiának, nem veszekedtek, úgy látták, hogy szépen élnek.

A Kisalföldnek a család egyik ismerőse arról beszélt, hogy a pár mindkét tagját kiegyensúlyozott személyiségnek ismerte, a férfi mindig udvariasan, tisztelettudóan viselkedett. Ő cáfolta azokat az értesüléseket, amely szerint a férfi pszichiátriai kezelés alatt állt volna.
– Teljesen lesokkolt mindenkit az eset. Semmi jele nem volt a tragédiának, nem veszekedtek, úgy láttuk, hogy szépen élnek – fogalmazott egy kolléga a tragédiáról.

Egy utcabeli a Borsnak arról beszélt, hogy a diplomás, értelmiségi családból származó szülőkön látszott, mennyire szeretik egymást és a fiúkat is: mindent azért a két srácért tettek, állandóan lufik lógtak a kerítésről, játékok hevertek mindenhol, egyértelmű volt, hogy a gyerekek vannak a középpontban. A szomszéd hozzátette: elképzelni sem tudják, mi történt.

A kicsik anyai nagymamája arról beszélt, hogy az apa nem ivott, nem dohányzott, semmi problémát nem látott nála, náluk.

– Egyszerűen felfoghatatlan, nem tudom elhinni még most sem. A két gyönyörű unokám, mind a kettő jó tanuló volt, olyan büszke vagyok rájuk. A vejemre is, mert tényleg egy szerető férj volt, nagyon szerette a lányomat. Olyan szépen éltek és egyszerűen érthetetlen ez az egész – idézte a könnyeivel küszködő nagymamát a Híradó alapján a kemma.hu. A nő is azt mondta, hogy lánya és veje szépen nevelték a gyerekeket, mindenhova elvitték őket.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×