INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 25. péntek
Eufrozina, Kende

tatabánya

családirtás

gyilkosság

öngyilkosság

Újabb információk a tatabányai családirtásról

Újabb információk a tatabányai családirtásról

Infostart

Az apa a múlt héten megölte két gyermekét, majd magával is végzett.

Pénteken egy édesapa egy családi veszekedés után, amíg felesége nem volt otthon, végzett a 7 és a 9 éves fiukkal, majd önmagával is Tatabánya Bánhida városrészében. Az édesanya, amikor a családi veszekedés után visszatért, és rájött, mit tett a párja, sokkot kapott. Sikolyát hallva hívták ki a szomszédok a rendőröket. Az összeroppant asszonyt a mentők kórházba szállították.

A család házánál azóta többen gyertyát gyújtottak, így osztozva a hozzátartozók gyászában.

A férfi nem volt pánikbeteg, és nem állt pszichiátriai kezelés alatt sem – mondta a Kisalföldnek határozottan egy neve elhallgatását kérő közeli ismerős. Mások is azt mesélték, hogy mindenkit sokkolt az eset. Semmi jele nem volt a tragédiának, nem veszekedtek, úgy látták, hogy szépen élnek.

A Kisalföldnek a család egyik ismerőse arról beszélt, hogy a pár mindkét tagját kiegyensúlyozott személyiségnek ismerte, a férfi mindig udvariasan, tisztelettudóan viselkedett. Ő cáfolta azokat az értesüléseket, amely szerint a férfi pszichiátriai kezelés alatt állt volna.
– Teljesen lesokkolt mindenkit az eset. Semmi jele nem volt a tragédiának, nem veszekedtek, úgy láttuk, hogy szépen élnek – fogalmazott egy kolléga a tragédiáról.

Egy utcabeli a Borsnak arról beszélt, hogy a diplomás, értelmiségi családból származó szülőkön látszott, mennyire szeretik egymást és a fiúkat is: mindent azért a két srácért tettek, állandóan lufik lógtak a kerítésről, játékok hevertek mindenhol, egyértelmű volt, hogy a gyerekek vannak a középpontban. A szomszéd hozzátette: elképzelni sem tudják, mi történt.

A kicsik anyai nagymamája arról beszélt, hogy az apa nem ivott, nem dohányzott, semmi problémát nem látott nála, náluk.

– Egyszerűen felfoghatatlan, nem tudom elhinni még most sem. A két gyönyörű unokám, mind a kettő jó tanuló volt, olyan büszke vagyok rájuk. A vejemre is, mert tényleg egy szerető férj volt, nagyon szerette a lányomat. Olyan szépen éltek és egyszerűen érthetetlen ez az egész – idézte a könnyeivel küszködő nagymamát a Híradó alapján a kemma.hu. A nő is azt mondta, hogy lánya és veje szépen nevelték a gyerekeket, mindenhova elvitték őket.

A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018