eur:
393.8
usd:
367.6
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Filmbe illő, lövöldözéses autós üldözés Pécsett

Egy szerelemféltési ügyből indult ki az egész konfliktus

Szerelemféltésből kialakult vita miatt volt autós üldözés Pécsen szombaton. Az eset során egy lövés is eldördült - közölte a rendőrség honlapján.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a délelőtti üldözés azért alakult ki, mert egy férfi megtudta, hogy eltűnt felesége egy másik férfival Pécs-Somogyban tartózkodik. Ismerőseivel elindult megkeresni őt, majd amikor meglátták a nőt egy autóban, üldözni kezdték azt. Közben gáz- és riasztófegyverrel kilőttek az ablakon.

A rendőrök Pécsett, a Zsolnay úton állították meg a két autót, majd négy férfit előállítottak.

Az üldöző autó vezetőjét, egy 27 éves kacsótai férfit és 31 éves helybéli társát gyanúsítottként hallgatták ki. Ellenük garázdaság elkövetése miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság - tették hozzá.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×