eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Durva erőszak a Balatonnál

Egy 30 fős csoport támadt négy emberre Balatonakaliban csütörtökön reggel.

A rendőrség a 24.hu megkeresésére közölte, a nyomozás adatai alapján Balatonakali központjában, egy élelmiszerüzlet parkolójában egy körülbelül 30 fős csoport a korábbi sérelmük miatt megtámadott és megfenyegetett négy személyt 7 óra 4 perckor.

Az elkövetők közül többen két sértettet bántalmaztak is, meglökték, megrúgták és megütötték őket. A négy bántalmazott férfinak sikerült gépkocsijukkal elmenekülni, majd ezt követően az elkövetők is elhagyták az üzletház parkolóját, és a szomszédos településre indultak.

A rendőrök nagy erőkkel vonultak a helyszínre, majd Zánkáról 23 főt állítottak elő.

Az élet vagy a testi épség elleni, illetve más hasonlóan súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Az előállított személyek elszámoltatása folyamatban van, közülük két férfit őrizetbe vettek a rendőrök.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×