eur:
368.88
usd:
344.93
bux:
48800.45
2023. június 8. csütörtök Medárd
Nyitókép: police.hu

Gyilkosság lett az italozásból

Megöltek egy férfit Bátán, a rendőrök őrizetbe vették a gyanúsítottat - közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján.

A férfi eltűnése miatt október 21-én adtak ki körözést, az adatok alapján később emberölés gyanúja miatt rendeltek el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A főkapitányság munkatársai pénteken őrizetbe vették a feltételezett tettest, egy férfit és kezdeményezték a gyanúsított letartóztatását.

Az MTI-nek egy az áldozatot és a gyanúsítottat is ismerő bátai lakos azt mondta: a 60 éves gyanúsított italozás után ölhette meg vele egykorú ismerősét, a holttestet háza pincéjében rejtette el.

A teol.hu megyei hírportál szerint a bűncselekmény indítéka szerelemféltés volt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Új vád érkezett, hogy az ukránok robbantották fel az Északi Áramlatot - Hevesen cáfol Zelenszkij

Új vád érkezett, hogy az ukránok robbantották fel az Északi Áramlatot - Hevesen cáfol Zelenszkij

"Én vagyok az elnök, és ennek megfelelően adok utasításokat. Semmi ilyesmit nem tett Ukrajna. Soha nem cselekednék így" – hangsúlyozta Volodimir Zelenszkij az Axel Springernek, a Politico anyavállalatának, adott exkluzív interjúban az Északi Áramlat ukrán hátterű felrobbantásával kapcsolatban, amelyről tegnap közölt új, minden eddiginél részletesebb információkat a Washington Post.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×