eur:
392.29
usd:
366.97
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: police.hu

Életveszélyes bántalmazás Nógrádban: leütötte osztálytársát

A Nógrád Megyei Főügyészség egy 19 éves Nógrád megyei fiatal férfi letartóztatására tett indítványt, aki olyan súlyosan bántalmazta ismerősét, hogy az életveszélyes sérülést szenvedett.

A megalapozott gyanú szerint a fiatalember 2019. október 3-án késő este egy salgótarjáni buszmegállóban előzetes szóváltást követően ököllel arcon ütötte volt osztálytársát, aki elesett, beütötte a fejét a betonjárdába, és eszméletét vesztette.

A sértett vérzéssel járó koponyatörést szenvedett, a bántalmazója a vérző sérülés ellenére a járdán fekve magára hagyta az eszméletlen társát.

A 2000-ben született fiatal büntetett előéletű, és ellene jelenleg is más súlyos bűncselekmények (rablás, csoportosan elkövetett kifosztás, közokirattal visszaélés) miatt folyik eljárás, amelyben sokáig bűnügyi felügyelet alatt is állt, a Nógrád Megyei Főügyészség az életveszélyt okozó testi sértés miatt – fiatal kora ellenére – a gyanúsított letartóztatására tett indítványt.

A Balassagyarmati Járásbíróság nyomozási bírája az ügyészi indítványnak helyt adott és a gyanúsított letartóztatását egy hónapra elrendelte - olvasható az ügyészség közleményében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 15:12
×
×
×
×