eur:
393.24
usd:
368.01
bux:
66117.73
2024. április 24. szerda György

Bordélyházat számoltak fel a rendőrök

Bordélyház fenntartása, vezetése és prostitúció elősegítése gyanúja miatt őrizetbe vett a rendőrség három embert péntek éjjel Hegyeshalomban - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.

Tavaly nyáron állampolgári bejelentés érkezett arról, hogy egy hegyeshalmi éjszakai bárban bordélyház működik. A rendőrök nyomozást indítottak, és megállapították, hogy a bárban valóban vannak olyan nők, akik ötven vagy száz euró ellenében szexuális szolgáltatást nyújtanak az épület felső szintjén található szobákban. A pénzt a vendégek a bár pultjában dolgozóknak adták át.

Az október 18-ai akcióban elfogtak egy 53 és egy 52 éves győri férfit, valamint egy 23 éves Győr környéki nőt. A rendőrkapitányság kezdeményezte mindhárom gyanúsított letartóztatását.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Kitart a kedvező hangulat, folytatódik a rali a tőzsdéken

Kitart a kedvező hangulat, folytatódik a rali a tőzsdéken

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában is jó hangulatban telik a nap a piacokon. Ami a gazdasági eseményeket illeti a német IFO üzleti hangulatindexre, illetve az Amerikából érkező tartós cikkek megrendelésállományának közlésére lesz érdemes figyelni.  Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×