eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Már több mint húsz autóval fajtalankodott a pécsi rém

Most éppen egy Opel Corsa megrongálása miatt áll bíróság előtt, több mint százezer forintos kárt okozott.

A Pécsi Járásbíróságon tartott legutóbbi tárgyaláson kiderült, a férfi nem tud leállni, nyáron to­vábbi autókat tett magáévá. Eddig több mint 20 autóval fajtalankodott, többségük Smart vagy hasonló kisebb, nőies autó. Kizárólag benzines autókkal kezd, amelyeknek szűkebb a nyílásuk, mint a dízel autóknak - írja a Bors.

A férfiról korábban videófelvétel is készült az egyik pécsi autókereskedésben, ahol 20 percig szexelt az egy Smarttal. A bíróságon most a Corsa meg­becstelenítését tárgyaltá: egy késő éjszakai órán mászott át szomszédja családi házának udvarára, ahol a kocsi tanksapkáját kézzel feszítette fel, ezután az udvaron talált ho­mokot beleszórta. Margarint és valamilyen zsírszerű anyagot kent a tankba, amivel összesen 108 ezer 350 forint kárt okozott.

A férfi tárgyalása tanúk maghallgatásával folytatódik, ahol a napokban elkészült elmeorvosi vizsgálatát is felolvassák.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×