eur:
395.1
usd:
370.75
bux:
65116.7
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: police.hu

Száz rendőr csapott le több Balaton-parti településen

A rendőrök 19 személyt hallgattak ki gyanúsítottként, akik közül 7 főt őrizetbe vettek.

A Siófoki Rendőrkapitányság rendőrei a Készenléti Rendőrséggel együttműködve augusztus 14-én összehangolt rendészeti és bűnügyi akció keretében intézkedtek Siófokon, valamint több Balaton-parti településen.

A művelet célja kábítószerrel kereskedő személyek elfogása, valamint a terjesztői hálózat felszámolása volt.

Összesen 22 személyt állítottak elő, akik közül 11 személyt kábítószer-kereskedelem bűntette miatt, 8 főt pedig kábítószer-birtoklás vétsége miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A nyomozók és a vizsgálók a kábítószer-kereskedelem bűntettével meggyanúsított személyek közül 7 főt őrizetbe vettek és kezdeményezték letartóztatásukat.

A rendőrök a több lakásban tartott kutatás eredményeként többféle kábítószergyanús fehér port, növényi törmeléket, illetve készpénzt foglaltak le. A bűncselekményből származó vagyon elkobzása érdekében a helyszíneken gépjárműveket, ékszereket, műszaki cikkeket és mobiltelefonokat foglaltak le.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×