eur:
395.8
usd:
366.89
bux:
65576.79
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Rendőrautók a győri Fehérvári úti benzinkúton, amelyet a délelőtti órákban kiraboltak 2019. június 27-én. A rabló készpénzt vitt magával; rendőrség nagy erőkkel keresi a feltételezett elkövetőt, egy férfit.
Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Friss részletek a győri benzinkútrablásról, feladta magát az elkövető

M. Marko csütörtök reggel háromnegyed tízkor rabolt ki egy győri automata benzinkutat. Délután négykor feladta magát.

Mint arról az Infostart beszámolt, fegyveres rabolt ki egy önkiszolgáló benzinkutat Győrött. A férfi készpénzt vitt magával a Fehérvári úton található kútról. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtök délután a honlapján azt közölte, a nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőt, a győri rendőrkapitányság rablás gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki ellene. Kicsivel később pedig érkezett a hír, hogy

a férfi feladta magát: 16 óra körül személyesen ment be a megyei rendőrfőkapitányságra, kihallgatása megkezdődött.

A rendőrségi közlemény szerint a rablót az elkövetés után 30 percen belül beazonosították.

police.hu
Fotó: police.hu

Az Oranges Oil Company a közösségi oldalán a rablásról azt írta, hogy senki sem sérült meg a rablás során, és az elkövető "nagyobb pénzösszeggel" távozott.

Arról is írnak, hogy az összes töltőállomásukat kamerarendszer védi. A társaság önkiszolgáló elven működő benzinkúthálózatához jelenleg három kút tartozik: a győrin kívül egy zalaegerszegi és egy mosonmagyaróvári.

Így történt a rablás

A társaság Facebok-oldalán közzétett részletekből kiderült, hogy az automata kútnál a készpénz elszállítása közben történt a rablás. Az elkövető a helyszínen várta az automata ürítésére érkező pénzszállítókat. A baselballsapkás férfiról kamerafelvétel készült. A mentőket is ki kellett hívni, mert a férfi a pénzszállítókat lefújta gázsprayvel, sőt, egy fegyvert is elővett.

Bűnügyi helyszínelők a győri Fehérvári úti benzinkúton, amelyet a délelőtti órákban kiraboltak 2019. június 27-én. A rabló készpénzt vitt magával; rendőrség nagy erőkkel keresi a feltételezett elkövetőt, egy férfit.
MTI/Krizsán Csaba
Bűnügyi helyszínelők a győri Fehérvári úti benzinkúton, amelyet a délelőtti órákban kiraboltak 2019. június 27-én. A rabló készpénzt vitt magával; rendőrség nagy erőkkel keresi a feltételezett elkövetőt, egy férfit. MTI/Krizsán Csaba

Címlapról ajánljuk

Újabb drámai részletek a németországi buszbaleset ügyében

Egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy mi okozhatta a Lipcse közelében történt buszbalesetet. Az egyik utas szerint a szolgálatban lévő két sofőr baleset idején éles vitát folytatott egymással, ami elterelhette a kormánynál ülő vezető figyelmét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×